VALORACIÓ DE LES ACTIVITATS D’ESTIU

Han finalitzat les activitats d’estiu i és hora de fer valoracions així com també de prendre nota per corregir errors i millorar de cara a properes edicions.

Aquest estiu, Jocnet esportivitza la teva vida! ha sigut present a tres escoles esportives diferents. A l’ESCAI, donant suport al Club atlètic Igualada a l’ESPORTIGUAY de Vilanova del Camí i també a l’ESPORTIVITZA L’ESTIU de Sant Guim de Freixenet. Estem molt contents i agraïts de la bona resposta i participació en totes les escoles i del resultat final. Esperem que els assistents ho hagin passat tant bé com nosaltres.                                   Jocnet també ha col·laborat amb l’Igualada volei club al Torneig de Volei sorra ciutat d’Igualada organitzant una festa de l’escuma i una gimcana pels més petits.

Per tirar endavant aquestes activitats hem comptat amb un gran equip de treball que s’han esforçat i molt durant el dia a dia. Gràcies a la professionalitat i implicació de tots els tècnics hem fet possible i realitat aquest projecte anomenat Jocnet, esportivitza la teva vida!

Molt bona feina nois!

Volem agrair també a les institucions que han confiat en Jocnet i han fet possible la nostra col·laboració en les diferents activitats d’estiu:

Ajuntament de Vilanova del Camí                                                                                 Ajuntament de Sant Guim de Freixenet                                                                                     Club atlètic Igualada i Patronat municipal d’esports d’Igualada                                      Igualada Volei Club

Us deixem un enllaç del vídeo d’una jornada de l’ESPORTIGUAY de Vilanova que  explica alguna de les activitats que realitzem a les escoles d’estiu. Esperem que us agradi.

Javi González, Jocnet esportivitza la teva vida!

Publicat per Jocnet gestió esportiva

Esportivitza la teva vida!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: