VALORACIÓ POSITIVA DE L’INICI D’ACTIVITATS

Estiraments, gimnàs del Joan Maragall (Vilanova del Camí)

Ha costat però podriem dir que hem engegat el nou curs o la nova temporada 2020-2021. Per sort, hem pogut reprendre no només les activitats per adults sinó també les infantils i les més delicades des del punt de vista de mesures COVID-19 les activitats per a la gent gran. Tots sabem que són el grup de població més vulnerable i per tant és important realitzar-les complint totes les mesures de seguretat, de prevenció i higiene.Després dels primers dies d’activitats la valoració és molt positiva i estem molt contents. Reconeixem, però que és un any atípic, especial i no ens podem relaxar. Hem de continuar molt atents i ser molt molt curosos amb els protocols COVID-19.

En aquests moments difícils tots plegats ens hem hagut d’adaptar a la “nova normalitat” o si més no a la nova manera de fer activitats físiques i esportives. Volem agraïr en primer lloc a tots els treballadors/es de Jocnet per la seva professionalitat i per la seva responsabilitat en el compliment dels protocols. També volem agraïr de forma molt especial a tots els tècnics/es esportius municipals ja que han fet un gran treball per afavorir aquest inici d’activitats. I per últim volem agraïr i destacar el paper d’aquells polítics que han possibilitat la reobertura de les diferents instal·lacions esprotives, centres cívics i equipaments on portem a terme aquestes activitats.

Com hem manifestat en diverses ocasions, l’activitat física i l’esport és salut. Ara més que mai hem de posar en valor totes aquestes activitats. Perquè ja no és un tema econòmic, que també sinó que a més a més és una qüestió de salut!

Jocnet Gestió Esportiva
Esportivitza la teva vida!

Publicat per Jocnet gestió esportiva

Esportivitza la teva vida!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: