Campus de bàsquet i casal lleure Bellvei

PRESENTACIÓ
S’acosten les vacances més llargues i cal pensar en les activitats estiuenques per passar-ho d’allò més bé i gaudir de l’estiu fent esport, fent amics i aprenent molt.

ocnet Gestió Esportiva i el club bàsquet de Bellvei us presentem el nou campus de bàsquet i el casal de lleure de Bellvei.

Us ho perdreu?

A QUI VA DIRIGIT?
A tots els nens i nenes des de P4 i fins a 2on de la ESO

LA NOSTRA FILOSOFIA
Volem que tots els nens i nenes que assisteixin a aquestes estades, gaudeixin de les activitats físiques, esportives i de lleure, però sense oblidar-nos de la vessant més pedagògica i educativa.
Per aquest motiu, l’escola està dirigida per professionals de l’àmbit educatiu i esportiu; els quals han dissenyat les activitats per treballar els valors positius que es deriven de la pràctica física. Valors com: la cooperació, el respecte o l’acceptació de les normes, seran aspectes inherents a les activitats que es portin a terme.

HORARIS
– Inici el dia 25 de juny i finalització el 27 de juliol.
– L’horari de l’activitat és de dilluns a divendres i de 9 a 13h.

ACOLLIDA
– Matí, de 8:30 a 9h (mínim de 10 nens/es).
– Mig dia, de 13 a 13:30h (mínim de 10 nens/es).

PROGRAMACIÓ
La programació del casal de lleure ha sigut dissenyada per docents amb més de 10 anys d’experiència i la del Campus de bàsquet per un entrenador superior de bàsquet (màxima titulació) i llicenciat en ciències de l’activitat física i l’esport.

Tots aquells pares i mares que desitgin rebre la programació per setmanes la podreu recollir al pavelló de Bellvei o bé sol·licitar-la per correu; pavellobellvei@gmail.com.

REUNIÓ INFORMATIVA
El dia 14 de juny, a les 19:00h farem la reunió informativa a l’escola la Muntanyeta (dia modificat)

PREUS ESCAI
– Tarifa individual 42€ /setmana.
– Socis club 38€ /setmana.
– Tarifa familiar: 2 o més germans 35€ /setmana.

INSCRIPCIONS
Les inscripcions es poden fer per setmanes o torns.

ANUL·LACIÓ DE LES INSCRIPCIONS
Es podran anul·lar les inscripcions fins a 5 dies abans de l’inici de l’activitat. En aquest cas suposarà la pèrdua del 25% del preu total. Si l’anul·lació es realitza fora d’aquest termini, suposarà la pèrdua total de l’import.
Es podran realitzar canvis de torns sempre que hi hagi disponibilitat.

Un cop completades les inscripcions d’alguns torns, podeu realitzar la consulta de disponibilitat al correu; jocnet@jocnet.info

ORGANITZA                           AMB EL SUPORT

<span>%d</span> bloggers like this: