CASALET DE SETEMBRE CASTELLFOLLIT DEL BOIX

PRESENTACIÓ DEL CASALET

Us presentem una proposta de casal de lleure on es realitzarien activitats pròpies del lleure però també amb un important component de jocs i activitat física. Així doncs podriem dir que el casal és un mixte entre lleure i esport.

Creiem en els valors positius que ens transmeten algunes activitats com les esportives i de lleure; el treball en equip, la perseverança, el respecte o l’esforç per millorar, són alguns exemples d’aquests valors positiu però també creiem en la vessant educativa i pedagògica de les activitats. Alhora, sabem que la millor manera d’aprendre és jugant.

Aquest casal es durà a terme amb professionals del món del lleure i l’esport.  

La finalitat del mateix és poder donar resposta a les necessitats de moltes famílies, per tal de cobrir el temps de lleure a les vacances d’estiu amb una activitat lúdica i educativa i per suposat oferir als infants un espai de diversió i aprenentatge.

HORARIS
–  Del 30 d’agost al 10 de setembre.
– L’horari de l’activitat és de dilluns a divendres i de 9 a 13h

PREUS ESCAI
– Tarifa individual 44€ /setmana.

INSCRIPCIONS

 

           

 

FORMULARI PER APORTAR DOCUMENTACIÓ: https://forms.gle/niCPjSU2u9e9qKTe8
Descarrega el document de la 
declaració responsable

Descarrega declaració responsable

 

NOTA IMPORTANT
La organització es reservarà el dret de suspendre l’activitat si en algun moment les autoritats sanitàries desaconsellen iniciar o continuar amb l’activitat així com també si no s’arriba a un nombre mínim de nens/es.

                   

A %d bloguers els agrada això: