Informació genèrica sobre el funcionament dels cursos

✓ Ens adaptem a les vostres necessitats

✓ Cursos presencials

✓ Certificació de la Fundación Estatal para la formación en el empleo

Gestionem la vostra formació bonificada

Els cursos s’adaptaran a les necessitats del client que ens contracti. Van especialment aEls cursos s’adaptaran a les necessitats del client que ens contracti. Van especialment adreçats a centres esportius i de salut, gimnasos i empreses del sector del fitness i la salut. Preparem una proposta a mida del que pretengui aconseguir el nostre client

Característiques dels cursos

  • Modalitat: Presencial i personalitzada segons les necessitats del client
  • Durada del curs: Estan pensats per ser realitzats en una o dues jornades, a excepció dels cursos de lleure i esport. Tanmateix, estarà relacionada amb el nivell i grau d’exigència que es vulgui assolir així com també del tipus de formació sol·licitada.
  • A qui va destinat: ProfessA professionals de l’esport i/o la salut que es vulguin especialitzar en aquest tipus d’activitat. Gimnasos, centres esportius, empreses del sector i professionals que desitgin fer algun tipus de reciclatge.
  • Nombre d’alumnes: Segons el curs. Recomanem grups reduïts.

Metodologia

Els cursos alternaran una part teòrica amb una altra de pràctica. Un cop finalitzada la formació, els alumnes podran assistir a sessions dirigides i portades a terme per professionals del nostre equip per observar com treballen i aprendre’n.

Professorat 

Tots els cursos estan impartits per professorat qualificat i amb trajectòria. 

En alguns cursos comptem amb la col·laboració d’Ideasfitness®, un centre de formació per a professionals del fitness que practica un programa innovador amb nombroses eines i coreografies, el professorat del qual impartirà els nostres cursos. 

Titulació que s’acredita

S’obté un certificat d’assistència al curs expedit per Jocnet amb la durada del curs i contingut del programa.

Empresa formadora acreditada

Aquesta formació pot ser bonificada. Som una entitat de formació acreditada per:

Gestionem la teva formació bonificada

Totes les empreses disposen d’un crèdit per a realitzar formacions als seus treballadors. A Jocnet ajudem a les empreses a gestionar-ho tot. Segons el model de Formació Contínua, la vostra empresa es podrà deduir totalment o parcialment l’import d’aquests cursos, a través d’una bonificació.

Traieu el màxim rendiment al vostre crèdit d’una forma fàcil i còmoda. Planifiquem la formació adaptant-nos a la vostra disponibilitat, ens encarreguem de la comunicació a l’organisme competent i gestionem la formació perquè us la pugueu bonificar de forma automàtica.


Torna al Catàleg de cursos

A %d bloguers els agrada això: