Informació genèrica sobre el funcionament dels cursos

Els cursos s’adaptaran a les necessitats del client que ens contracti. Van especialment adreçats a centres esportius i de salut, gimnasos i empreses del sector del fitness i la salut. Preparem una proposta a mida del que pretengui aconseguir el nostre client.

Característiques dels cursos

  • Modalitat: Presencial i personalitzada segons les necessitats del client
  • Durada del curs: La durada del curs estarà relacionada amb el nivell i grau d’exigència que es vulgui assolir així com també del tipus de formació sol·licitada.
  • A qui va destinat: Professionals de l’esport i/o la salut que es vulguin especialitzar en aquest tipus d’activitat. Gimnasos, centres esportius i empreses del sector. Professionals que desitgin fer algun tipus de reciclatge.
  • Nombre d’alumnes: Segons el curs. Recomanem grups reduïts.

Metodologia

Aquests cursos alternaran una part teòrica amb una altra pràctica. Un cop finalitzada la formació, els alumnes podran assistir a sessions dirigides i portades a terme per professionals del nostre equip per veure com treballen.

Titulació que s’acredita

Certificat d’assistència al curs amb expedit per Jocnet amb la durada del curs i contingut del programa.

Empresa formadora acreditada

Aquesta formació pot ser bonificada. Som una entitat de formació acreditada per:

Gestionem la teva formació bonificada

Totes les empreses disposen d’un crèdit per realitzar formacions al seus treballadors. Si vols aprofitar-lo, nosaltres t’ajudem a gestionar-ho tot. Segons el model de Formació Contínua, la vostra empresa es podrà deduir totalment o parcialment l’import d’aquests cursos, a través d’una bonificació.

Treu el màxim rendiment al teu crèdit d’una forma fàcil i còmoda. Panifiquem la formació adaptant-nos a la vostra disponibilitat, ens encarreguem de la comunicació a l’organisme competent i gestionem la formació perquè us la pugueu bonificar de forma automàtica.


Torna al Catàleg de cursos

%d bloggers like this: