Curs tècnic especialista en Aerodance i Step

L’aerodance combina l’aeròbic i el ball, mentre que l’step és una variant de l’aeròbic que utilitza un esglaó (step) per realitzar les seqüències d’exercicis.

És realitzar activitat física cardiovascular acompanyada per diferents estils de música i coreografies molt variades, pel que el fa molt entretingut i dinàmic.

Adaptació de: deporte & salud, Ejericio y Deporte i CuidatePlus

En el curs tècnic especialista en Aerodance i Step coneixeràs amb profunditat el funcionament del cos i la seva estructura, també obtindràs coneixements sobre la història, l’origen i l’evolució de l’aeròbic, així com sobre les qualitats físiques bàsiques per a poder practicar-lo.

Utilitzaràs els passos bàsics de l’Aeròbic i l’Step com a elements estructurals per a l’elaboració de composicions coreogràfiques fluides i on l’expressió serà un element clau per fer de la teva sessió un èxit.

Des de Jocnet ens encarreguem de crear el curs tècnic especialista en Aerodance i Step que s’adapti a les teves necessitats.

Professorat del curs: IdeasFitness

Pots trobar tota la informació genèrica sobre els cursos (característiques, metodologia, titulació que s’acredita, empresa formadora i gestió de formació bonificada) a:


Torna al Catàleg de cursos

%d bloggers like this: