Formació

Disposem d’un ampli ventall de cursos

Personalitzem les formacions a les necessitats del client

Impartides per professionals qualificats

Acreditació oficial

Les necessitats i exigències del sector de l’Activitat física, l’esport i el lleure ens han impulsat a desenvolupar una sèrie d’accions formatives.
Des de Jocnet Gestió Esportiva, portem a terme diverses activitats i serveis adreçats tant a administracions locals com a AMPES, gimnasos, entitats i particulars. La nostra experiència en aquests sectors ens avala i la volem posar en valor en cadascuna de les formacions que organitzem.

Experiència i recorregut professional
Tot i ser una empresa relativament jove, hem tingut la sort de poder realitzar diversos treballs i activitats amb nens, adults i gent gran. Aquesta experiència ens serveis per poder plantejar cursos que entenem que atendran les necessitats dels professionals que treballen amb aquests grups  de població i col·lectius.

Equip de formadors
Comptem amb un equip de professionals especialitzats i amb experiència en totes les àrees per tal d’oferir formacions de qualitat i que estem convençuts que permetran complir les expectatives dels alumnes i empreses que ens contracten.

Gestionem la vostra formació bonificada

Som empresa acreditada per realitzar formacions bonificades. Totes les empreses disposen d’un crèdit per realitzar formacions al seus treballadors. Nosaltres t’ajudem a gestionar-ho tot. Treu el màxim rendiment al teu crèdit d’una forma fàcil i còmoda. Panifiquem la formació adaptant-nos a la vostra disponibilitat,  ens encarreguem de la comunicació a l’organisme competent i gestionem la formació perquè us la pugueu bonificar de forma automàtica.

%d bloggers like this: