centres educatius

SERVEIS A ESCOLES 1 (1)

Coordinació i organització d’extraescolars

Coordinem i organitzem totes les activitats extraescolars que es realitzen en un centre educatiu,  ja siguin esportives o d’un altre àmbit.

Monitors i tècnics esportius

Proporcionem monitors i tècnics esportius de qualsevol esport i qualsevol activitat. Tots els nostres monitors són tècnics qualificats i amb els recursos necessaris per dur a terme l’activitat. Cal recordar que en aquestes edats, els monitors són una figura molt important. De fet nosaltres considerem que més que monitors són formadors. Per aquest motiu, han de ser professionals qualificats.

Realitzem xerrades i conferències adreçades a alumnes de primària, ESO i batxillerat. La importància de l’esport, la correcta alimentació, l’esport i el dopatge…Xerrades i conferències

A més a més, ens podeu proposar un tema que estigueu treballant o debatin sobre el qual fer la xerrada.

Organització de colònies  i sortides

SERVEIS A ESCOLES 2 (1)

Planifiquem, gestionem i organitzem les vostres sortides o viatges de final de curs. Ens adaptem a les vostres necessitats i recursos per realitzar una activitat enriquidora i molt positiva pels més joves. Només cal que ens digueu quin tipus d’activitat voleu realitzar i nosaltres us proposarem varies adaptant-nos al vostre grup i pressupost.

festa escuma

Festes d’escuma i d’animació

Realitzem festes de l’escuma al vostre centre així com també dinamitzem activitats, festes de final de curs…

Sol·liciteu pressupost:

Ens adaptem a les vostres necessitats i pressupost oferint varies propostes. Només cal que ens indiqueu quin tipus d’activitat voldríeu fer i la data. Nosaltres us presentem un pressupost personalitzat.

A %d bloguers els agrada això: