clubs i entitats

 Coordinació d’escoles esportives

Coordinem escoles esportives per assegurar un bon funcionament organitzatiu i esportiu al vostre club. Creiem que una correcta coordinació a la llarga afavoreix la satisfacció dels clients i de l’equip tècnic,  així com també repercuteix sobre els resultats esportius.

SERVEIS CLUBS

Planificacions i programacions esportives

Ajudem a assolir els vostres objectius plantejats amb l’elaboració d’una planificació i programació esportiva. Un bon programa afavorirà els resultats esportius i estalviarà molts problemes derivats de la improvisació.

Monitors i tècnics

Us proporcionem a tècnics qualificats per dur a terme els vostres entrenaments sigui quin sigui el vostre esport.

SERVEIS CLUBS 2Revisions mèdiques i proves d’esforç

Si heu de fer revisions mèdiques als vostres esportistes, ens adrecem a la vostra instal·lació amb tot l’equip per fer-vos la revisió. A més a més us donem el certificat mèdic el mateix dia. Podem fer varies revisions el mateix dia.

Àrea social-organització d’activitats

Perquè la part social i lúdica en un club és molt important per aconseguir que hi hagi bon ambient entre els esportistes, tècnics i membres de la junta. Organitzem activitats al medi natural, convivències, acampades… per millorar i enfortir les bones relacions entre els membres d’un club.

Ens adaptem al vostre pressupost oferint-vos varies propostes.

A %d bloguers els agrada això: