Activitats d’estiu

Escoles esportives

Activitats d’estiu

Animació infantil

Activitats d’estiu

Organitzem activitats d’estiu infantils a diferents municipis i col·laborem amb algunes entitats per tirar endavant els seus projectes.

ESCAI
ESCAI TECNIFICACIÓ
SUMMER CAMP
NATACIÓ
ESTIUART

Escoles esportives

Realitzem diverses activitats esportives i de lleure infantil durant el calendari escolar així com també en periode de vacances. Col·laborem amb ajuntaments, AMPES,  entitats i clubs per organitzar diferents activitats extraescolars.

Cada col·lectiu té unes característiques i unes particularitats diferents, és per aquest motiu que adaptem l’activitat a les necessitats del centre. Comptem amb monitors professionals i especialitzats en diferents modalitats. D’aquesta manera podem oferir un gran ventall de serveis i activitats.

Animació infantil

Organitzem activitats d’animació adreçades als més petits. Festes de final de curs, comunions, casaments, festes de barri o d’entitats poden ser molt divertides. Només cal que us adreceu a nosaltres i ràpidament us farem arribar una proposta personalitzada.

Inflables

Comptem amb diferents tipus d’inflables. Tots ells reuneixen els requisits en matèria de seguretat i han realitzat les revisions obligatòries. A més a més, disposem d’una assegurança d’accidents i de responsabiltat civil.

Gimcanes  i activitats temàtiques

Si us agradaria fer una activitat diferent i no sabeu com fer-ho, us podem ajudar. Organitzem gimcanes de diferents temàtiques per fer que els més petits gaudeixin d’una jornada divertida i pedagògica.
Ens adaptem al vostre grup, espai i característiques del centre per fer una activitat a la vostra mida.

A %d bloguers els agrada això: