Activitats infantils

Activitats d’estiu

Escoles esportives

Animació infantil

Realitzem diverses activitats esportives i de lleure infantil durant el calendari escolar així com també en els mesos de vacances. Des de Jocnet col·laborem amb ajuntaments, AMPES,  entitats i clubs per organitzar diferents activitats extraescolars.

Cada col·lectiu té unes característiques i unes particularitats diferents, és per aquest motiu que adaptem l’activitat a les necessitats del centre. Comptem amb monitors professionals i especialitzats en diferents modalitats. D’aquesta manera podem oferir un gran ventall de serveis i activitats.

Activitats d’estiu

Jocnet organitza activitats d’estiu infantils a diferents municipis i col·labora amb algunes entitats per tirar endavant alguns projectes.

La nostra finalitat és que els més petits gaudeixin del temps de lleure i de vacances fent activitats divertides i sempre atenent a la vessant pedagògica i educativa.

Esportiueig

ESCAI

Escoles esportives

L’esport és una eina molt útil per transmetre els millors valors als nens. Des de Jocnet col·laborem amb ajuntaments, escoles, entitats i clubs per organitzar diferents activitats extraescolars esportives.

Cada escola té unes característiques i unes particularitats diferents, és per aquest motiu que adaptem l’activitat a les necessitats del centre. Comptem amb monitors professionals i especialitzats en diferents modalitats i esports. D’aquesta manera podem oferir un gran ventall de serveis i activitats.

Animació infantil

Organitzem activitats d’animació adreçades als més petits. Festes de final de curs, comunions, casaments, festes de barri o d’entitats poden ser molt divertides. Només cal que us adreceu a nosaltres i ràpidament us farem arribar una proposta personalitzada.

Inflables

Comptem amb dos tipus d’inflables; un més petit adreçat a nens i nenes de 4 a 6 anys i un altre de dimensions més gran pels majors de 7 anys. Totes les festes amb inflables aniran acompanyades amb música i també seran amenitzades per un monitor/a.

Gimcanes  i activitats temàtiques

Si us agradaria fer una activitat diferent i no sabeu com fer-ho, us podem ajudar. Organitzem gimcanes de diferents temàtiques per fer que els més petits gaudeixin d’una jornada divertida i pedagògica.
Ens adaptem al vostre grup, espai i característiques del centre per fer una activitat a la vostra mida.

%d bloggers like this: