Qui som?

Jocnet

esportivitza la teva vida!

JOCNET GESTIÓ ESPORTIVA, S.L,  és una empresa jove de serveis esportius que neix des de dins del món de l’esport. Creiem en els valors positius que deriven de l’esport com són el treball en equip, la perseverança, el respecte, l’esforç per millorar, entre d’altres. Els nostres serveis són portats a terme per professionals qualificats i especialitzats que tenen molt presents aquests valors per tractar de transmete’ls als usuaris. 

Per una altra banda, creiem també en els beneficis que aporta a la saut la pràctica d’activitat física i esportiva. Per aquest motiu diem que volem esportivitzar les vides dels nostres clients.

A QUI VA DIRIGIT JOCNET?
Treballem per tot tipus de col·lectius com escoles, empreses, clubs, entitats, administracions, així com també a persones individuals. Cadascú té unes necessitats diferents i particulars que nosaltres volem atendre.

TENS ALGUN PROJECTE ENTRE MANS?
Si teniu algun projecte entre mans o bé realitzeu activitats i necessteu suport tècnic, ens ho podeu fer arribar i amb molt de gust us farem una proposta personalitzada. Ens apassionen els reptes i ens agrada treballar en equip i poder aportar el nostre granet de sorra.

Jocnet esportivitza la teva vida!

%d bloggers like this: