Qui som?

Jocnet
esportivitza la teva vida!

JOCNET GESTIÓ ESPORTIVA, S.L,  és una empresa jove de serveis esportius que neix des de dins del món de l’esport. Els valors positius que es deriven de l’esport com són el treball en equip, la perseverança, el respecte, l’esforç per millorar, entre d’altres, són valors, que difícilment es donen en altres àmbits. Els nostres serveis són portats a terme per professionals qualificats i especialitzats, però sobretot es realitzen sense deixar de banda la transmissió d’aquests valors positius. Creiem en això i també en els beneficis de la pràctica d’activitat física i esportiva. Per aquest motiu diem que volem esportivitzar les vides dels nostres clients.

A QUI VA DIRIGIT JOCNET?
Jocnet va dirigit tant a col·lectius com escoles, empreses, clubs, entitats, administracions, així com també a persones individuals. Cadascú té unes necessitats diferents i particulars que nosaltres volem atendre.En ocasions, els diferents col·lectius no tenen ni els recursos ni el temps necessaris per tirar endavant els seus projectes o les seves activitats. Som conscients del moment social i econòmic actual, per això ens adaptem a les vostres característiques i peculiaritats sent flexibles per poder ajudar-vos. Per aconseguir-ho sabem que la millor fórmula és la del win-win. Nosaltres guanyem i els nostres clients també.

Si teniu algun projecte entre mans o bé realitzeu activitats i necessteu suport tècnic i/o monitors titolats, ens ho podeu fer arribar i amb molt de gust us farem una proposta personalitzada. Ens apassionen els reptes i ens agrada treballar en equip i ajudar a les persones.

Jocnet esportivitza la teva vida!

%d bloggers like this: