QUI SOM?

JOCNET GESTIÓ ESPORTIVA, S.L,  és una empresa jove de gestió esportiva que neix des de dins del món de l’esport. Creiem en els valors positius que deriven de l’esport com són el treball en equip, la perseverança, el respecte, l’esforç per millorar o la resiliència entre d’altres.

En l’actualitat estem especialitzats en la gestió de personal professional i qualificat per poder donar resposta als diferents serveis que portem a terme. Disposem d’un equip de professionals molt ampli i especialitzats en diferents àmbits (activitat esportiva, salut i assessoria).

ELS NOSTRES CLIENTS
Treballem per tot tipus de col·lectius com administració pública, escoles, empreses, clubs, entitats, associacions, així com també a persones individuals. Cadascú té les seves necessitats i nosaltres intentem donar resposta amb els serveis que prestem.

TENS ALGUN PROJECTE ENTRE MANS?
Si teniu algun projecte entre mans o bé realitzeu activitats i necessteu suport tècnic, ens ho podeu fer arribar i amb molt de gust us farem una proposta personalitzada. Ens apassionen els reptes i ens agrada treballar en equip i poder aportar el nostre granet de sorra.

Jocnet esportivitza la teva vida!

A %d bloguers els agrada això: