Activitats per adults

Diferents tipus d’activitats

Per a totes les edats i perfils

Quina millor manera per desestresar-nos i mantenir-nos en forma que realitzant classes dirigides?

Realitzem activitats de Zumba, GAC, Let’s dance, Latino, Pilates, Cardiobox, funcional,  ioga, cross training… de la mà dels millors professionals.

Col·laborem amb ajuntaments, centres cívics, clubs i centres de fitness per oferir un servei professional i de qualitat.

Alhora, disposem d’una borsa de monitors àmplia per donar servei de qualsevol tipus d’activitat esportiva i/o física.

Alguns dels projectes concrets en què participem són el de Dona i esport i el de Gent gran:

Dona i esport

El col·lectiu de dones també té necessitats d’activitat física i esportiva. És important l’exercici físic per portar una vida sana i tenir una bona qualitat de vida i si aquest exercici el podem fer en grup doncs la diversió està assegurada.

Col·laborem amb els programes d’activitat dirigida al col·lectiu de dones “dona i esport” o “abdominals hipopressius” entre d’altres.

Activitats per a gent gran

Per tenir una bona qualitat de vida és imprescindible realitzar activitat física a totes les edats. El col·lectiu de gen gran també té aquestes necessitats. No obstant això, el tipus d’activitat ha d’estar orientat a les capacitats físiques d’aquest grup de població.

Els monitors que imparteixen les sessions són professionals qualificats que ajudaran a assolir els objectius de l’activitat; millorar i/o mantenir la mobilitat articular, potenciar la socialització, millorar la capacitat cardiovascular així com també la millora i manteniment de l’estat mental.

%d bloggers like this: