OFERTES LABORALS

OFERTA 1
TÈCNICS ESPORTIUS D’ACTIVITAT DIRIGIDA (IGUALADA/VILANOVA DEL CAMÍ)
Necessitem incorporar a un tècnic/a esportiu per realitzar activitats dirigides on treballar capactiat aeròbica, tonificació i altres aspectes a un grup d’adults.
L’horari és dimarts i dijous de 19 a 20h respectivament.


OFERTA 2
TÈCNICS ESPORTIUS (TARRAGONA)
Estem preparant els equips per a les diferents activitats extraescolars del curs 2021-2022.
Necessitem incorporar a un tècnic/a esportiu per realitzar activitats extraescolars a escoles de Tarragona.
L’horari és de dilluns a dijous i de 16:30 a 17:30h.Engeguem les activtats esportives a Vilanova del Camí

Comencem la setmana coincidint també amb l’inici del nou curs d’activitats esportives extraescolars, per adults i per a la gent gran a Vilanova del Camí.

A més a més, enguany ho fem també amb l’alegria de saber que hem aconseguit l’adjudicació del contracte pels propers anys.

Des de l’any 2016 gestionem el servei de coordinació i monitoratge esportiu a Vilanova del Camí. Una activitat organitzada pel servei d’esports municipal i pel propi Ajuntament de Vilanova. Serà un plaer i un honor poder-ho fer durant varies temporades més.

Vilanova del Camí sempre s’ha caracteritzat per ser un municipi molt actiu i dinàmic des del punt de vista esportiu. Escoles que aposten per les activitats extraescolars esportives, organització d’esdeveniments com la Sant Silvestre o la Cursa Popular, instal·lacions esportives i centres cívics amb moltes activitats de salut i esport són l’exemple.

És per aquest motiu que serà un plaer seguir caminant junts i aportar el nostre granet de sorra en la continuitat i millora d’aquestes i altres activitats.

Jocnet Gestió Esportiva.

OFERTES DE FEINA

OFERTA 1
TÈCNICS ESPORTIUS I DE DIRIGIDES (IGUALADA/VILANOVA DEL CAMÍ)
Estem preparant els equips per a les diferents activitats extraescolars del curs 2021-2022.
Necessitem incorporar a un tècnic/a esportiu per realitzar activitats extraescolars i també a un tècnic/a d’activitats dirigida aeròbica. L’horari és dimarts i dijous de 16:30 a 18h i de 19 a 20h respectivament. Prioritzariem a aquells professionals que puguin fer les dues activitats.

OFERTA 2
TÈCNICS ESPORTIUS (TARRAGONA)
Estem preparant els equips per a les diferents activitats extraescolars del curs 2021-2022.
Necessitem incorporar a un tècnic/a esportiu per realitzar activitats extraescolars a escoles de Tarragona. L’horari és de 16:30 a 17:30h.

Tots els interessats podeu enviar-vos el currículum a; jocnet@jocnet.info
També podeu posar-vos en contacte a través del telèfon; 633 592 040


ENGEGUEM UNA NOVA ACTIVITAT

Estem molt contents per poder anunciar que a partir del mes d’octubre gestionarem la contractació del servei d’intervenció socioeducatiu “Kasal de joves” organitzat pel Departament d’acció social de l’Ajuntament d’Igualada.

Ens fa molta il·lusió poder participar en un projecte com aquest. Esperem poder aportar el nostre granet de sorra perquè les activitats i dinàmiques que es portin a terme ajudin a assolir els objectius del servei.

Volem agraïr també a l’Ajuntament d’Igualada la confiança dipositada en la nostra empresa.

Jocnet Gestió Esportiva.

NOU ESPAI DE COMUNICACIÓ I DIFUSIÓ

Estem d’estrena, amb l’inici del nou curs i nova temporada, volem engegar també un nou espai de comunicació i difusió. De què parlarem?, doncs donarem pautes i alguns consells envers l’exercici físic, la nutrició, parlarem de dietes i d’altres qüestions relacionades amb la salut i l’esport.

En aquest camí ens acompanyaran professionals de diferents àmbits com la nutrició, la fisioteràpia, el fitness i l’esport.

Esperem que siguin del vostre interès!

Jocnet Gestió Esportiva.

DISSABTE DIA 25, ARRIBA LA XXV CURSA DEL BARRI SANT CRIST

                                   

REGLAMENT

  1.  La cursa i la caminada està oberta a tothom, que accepti el present Reglament  i distancia. No es permet la participació amb cap artefacte rodat.
  2. La distància es de 5km. aprox.(3% asfalt i 97% terra).
  3.  La sortida conjunta es donarà a les 19h. La SORTIDA i l’ ARRIBADA es al carrer Josep Galtes(Plaça del Sant Crist).
  4.  La caminada i la marxa no es competitiva per això no hi haurà premis per la modalitat, però tindrà llistat d’ ordre d’ arribada.
  5. La participació al esdeveniment està sota la responsabilitat i propi risc del participant a la seva proba corresponent. L’ Organització declina qualsevol dany que els participants puguin ocasionar a ells mateixos o a terceres persones.
  6. Tot participant que tingui llicencia  federativa ho faci constar a la seva inscripció.
  7. L’ organització té contractada una assegurança personal d’ accidents i de responsabilitat civil per els participants.
Continua llegint “DISSABTE DIA 25, ARRIBA LA XXV CURSA DEL BARRI SANT CRIST”

OFERTES DE TREBALL

Estem preparant els equips de treball per al curs 2021-2022. En aquests moments necessitem incorporar a:
MONITOR/A DE TAEKWONDO
– PROFESSIONALS PER REALITZAR TALLERS DE CUINA

Tots els interessats podeu enviar-vos el currículum a; jocnet@jocnet.info
També podeu posar-vos en contacte a través del telèfon; 633 592 040

Recordem que la borsa de treball de Jocnet sempre és oberta i que si no trobes una oferta que s’adequï a tu, pots omplir el formulari per inscriure’t a la nostra borsa de treball general, enviarnos el teu CV a jocnet@jocnet.info i per qualsevol dubte us podeu adreçar al telèfon 633592040: