GREEN RUN 2023 -XXVII CURSA, VII CAMINADA DEL BARRI SANT CRIST-

El proper dia 4 de Juny tindrà lloc una nova edició de la Cursa del barri.

INSCRIPCIONS OBERTES

REGLAMENT

  1.  La cursa i la caminada està oberta a tothom, que accepti el present Reglament  i distancia. No es permet la participació amb cap artefacte rodat.
  2. La distància es de 5km i 10 km. aprox. (3% asfalt i 97% terra).
  3.  La sortida conjunta es donarà a les 10h. La SORTIDA serà des de l’inici de l’anella verda/institut Badia i Margarit. L’ARRIBADA serà al c/ Josep Galtes. (Plaça del Sant Crist).
  4.  La caminada no es competitiva per això no hi haurà premis per la modalitat, però tindrà llistat d’ ordre d’ arribada.
  5. La participació al esdeveniment està sota la responsabilitat i propi risc del participant a la seva proba corresponent. L’ Organització declina qualsevol dany que els participants puguin ocasionar a ells mateixos o a terceres persones.
  6. Tot participant que tingui llicencia  federativa, cal que ho faci constar a la seva inscripció.
  7. L’ organització té contractada una assegurança personal d’ accidents i de responsabilitat civil per els participants.
Continua llegint “GREEN RUN 2023 -XXVII CURSA, VII CAMINADA DEL BARRI SANT CRIST-“

Jocnet crea una secció esportiva

Des de fa poc més de tres mesos, gestionem el Complex Esportiu i d’Oci de l’Eixample a Roda de Berà. En aquesta instal·lació la modalitat esportiva més recurrent i amb més activitat és la del pàdel. Alguns usuaris al poc temps d’engegar el nostre servei ens van animar a crear un club esportiu.

Després de valorar i validar l’existència real d’aquesta necessitat així com també valorant altres aspectes positius i oportunitats que es podrien donar per ser un club esportiu, vam decidir posar mans a l’obra i fer-ho una realitat.

A partir d’aquest 2023 Jocnet té una secció esportiva que li permet participar a diferents competicions populars i/o federades a diferents modalitats esportives.
Per iniciar aquesta aventura, hem creat varis equips a l’Eixample Pàdel Club. Al Gener començarem a competir a la lliga catalana.

No descartem ampliar l’activitat federativa en alguna altra modalitat esportiva com per exemple l’atletisme, ens va la marxa…

Jocnet Gestió Esportiva
Esportivitza la teva vida!

Deixem enrere un 2022…

Des de Jocnet fem una valoració del que ha suposat i ha significat aquest 2022 a nivell professional. La veritat que deixem enrere un gran any, deixem enrere 365 dies carregats d’activitats, esdeveniments i serveis d’activitat física, esportiva, salut i oci.

El que més ens apassiona de la nostra feina, és saber que la destinatària final és una persona. Ens agrada veure, sentir i saber com les nostres activitats poden ajudar a diferents nivells a les persones. Quant diem a diferents nivells, ho fem, perquè cada col·lectiu i cada individu té unes necessitats. Socialització, diversió, entreteniment, salut, educació, pedagogia i molt més en forma de casals i/o escoles infantils, classes dirigides, esdeveniments, dinamització, assessorament entre d’altres.

El 2022 serà recordat per nosaltres, com l’any en que hem pogut consolidar algunes activitats i serveis després de molts anys però, sobretot perquè hem engegat nous projectes i reptes molt ilusionants que ens han fet crèixer professional i personalment.

Esperem que el 2023 també esdevingui un bon any, però sobretot el que esperem es continuar amb la mateixa energia i il·lusió que ens ha caracteritzat. Volem continuar esportivitzant les vides dels nostres usuaris.

No podem concloure aquesta darrera entrada al web sense agraïr a totes les persones i administracions que han dipositat la seva confiança en nosaltres. Sense aquesta confiança, sense oportunitats seria del tot impossible, és per aquest motiu que estem i estarem sempre agraïts.

I deixem pel final el més important, als més importants, a tots els notres treballadors i treballadores. Sense totes aquestes persones no hauriem pogut fer absolutament res. Estem molt orgullosos de les persones que ens representen i dediquen hores i hores del seu temps als diferents projectes. Ja sigui davant d’una pantalla organitzant, programant i gestionant activitats, amb la samarreta verda que ens distingueix o desenvolupant qualsevol altra tasca, moltes gràcies a tots i totes per formar part de l’equip. Sou els millors.

Jocnet Gestió Esportiva
Esportivitza la teva vida!INAUGURACIÓ DE L’EIXAMPLE

El proper dissabte dia 5 de Novembre tindrà lloc la inauguració del Complex Esportiu i d’Oci de l’Eixample.
El passat dia 12 de Setembre va començar la nova concessió i ja fa fa unes setmanes que han iniciat algunes activitats com les sessions de dirigides, els lloguers de pistes de pàdel o els cursets de pàdel. No obstant això durant aquest temps s’han anant fent una sèrie de reformes, millores i inversions a la instal·lació. Amb la instal·lació de 3a pista de pàdel , del nou espai de Bar i recepció i dels treballs de pintura i senyalització finalitza la primera fase de millores previstes per Jocnet.

La jornada inaugural comptarà amb una sèrie d’activitats adreçades a tots els públics.

Jocnet inicia la gestió de la zona esportiva municipal Eixample

L’empresa d’Igualada va guanyar el procés d’adjudicació de la gestió de l’espai municipal.

El proper 1 de setembre l’empresa Jocnet Gestió Esportiva SLU agafarà les regnes de la gestió i dinamització de la zona esportiva municipal Eixample. Ja ha començat, però, a treballar amb la difusió i per formar l’equip de professionals que necessitarà per dur a terme les activitats que tenen planificades.

En primer lloc, han rebatejat la zona com l’Eixample – Complex Esportiu i d’Oci, afegint-hi aquest darrer concepte “ja que al nostre pla estratègic hi ha previst fer més activitats de caire lúdic, encara per definir, però que aniran més enllà del pàdel o del gimnàs”, diuen des de l’empresa d’Igualada.

Continua llegint “Jocnet inicia la gestió de la zona esportiva municipal Eixample”

OFERTES DE FEINA

Necessitem incorporar de forma urgent a tècnics de natació i socorristes.

OFERTA 1
TÈCNICS/ES DE NATACIÓ PER A CURSETS DE NATACIÓ
Del 27 de juny al 25 de juliol en horari de 15 a 18h.
Pisinca de Navarcles

OFERTA 2
TÈCNIC/A EN SOCORRISME AQUÀTIC A LES ZONES DE LA SEGARRA I NAVARCLES
Necessitem incorporar a socorristes per a la temporada d’estiu.

Tots els interessats podeu enviar-vos el currículum a; jocnet@jocnet.info
També podeu posar-vos en contacte a través del telèfon; 633 592 040

Si no trobes una oferta que s’adequï a tu, pots omplir el formulari per inscriure’t a la nostra borsa de treball general, sempre obertam, enviarnos el teu CV a jocnet@jocnet.info i per qualsevol dubte us podeu adreçar al telèfon 633592040: