NOU ESPAI DE COMUNICACIÓ I DIFUSIÓ

Estem d’estrena, amb l’inici del nou curs i nova temporada, volem engegar també un nou espai de comunicació i difusió. De què parlarem?, doncs donarem pautes i alguns consells envers l’exercici físic, la nutrició, parlarem de dietes i d’altres qüestions relacionades amb la salut i l’esport.

En aquest camí ens acompanyaran professionals de diferents àmbits com la nutrició, la fisioteràpia, el fitness i l’esport.

Esperem que siguin del vostre interès!

Jocnet Gestió Esportiva.

DISSABTE DIA 25, ARRIBA LA XXV CURSA DEL BARRI SANT CRIST

                                   

REGLAMENT

  1.  La cursa i la caminada està oberta a tothom, que accepti el present Reglament  i distancia. No es permet la participació amb cap artefacte rodat.
  2. La distància es de 5km. aprox.(3% asfalt i 97% terra).
  3.  La sortida conjunta es donarà a les 19h. La SORTIDA i l’ ARRIBADA es al carrer Josep Galtes(Plaça del Sant Crist).
  4.  La caminada i la marxa no es competitiva per això no hi haurà premis per la modalitat, però tindrà llistat d’ ordre d’ arribada.
  5. La participació al esdeveniment està sota la responsabilitat i propi risc del participant a la seva proba corresponent. L’ Organització declina qualsevol dany que els participants puguin ocasionar a ells mateixos o a terceres persones.
  6. Tot participant que tingui llicencia  federativa ho faci constar a la seva inscripció.
  7. L’ organització té contractada una assegurança personal d’ accidents i de responsabilitat civil per els participants.
Continua llegint “DISSABTE DIA 25, ARRIBA LA XXV CURSA DEL BARRI SANT CRIST”

OFERTES DE TREBALL

Estem preparant els equips de treball per al curs 2021-2022. En aquests moments necessitem incorporar a:
MONITOR/A DE TAEKWONDO
– PROFESSIONALS PER REALITZAR TALLERS DE CUINA

Tots els interessats podeu enviar-vos el currículum a; jocnet@jocnet.info
També podeu posar-vos en contacte a través del telèfon; 633 592 040

Recordem que la borsa de treball de Jocnet sempre és oberta i que si no trobes una oferta que s’adequï a tu, pots omplir el formulari per inscriure’t a la nostra borsa de treball general, enviarnos el teu CV a jocnet@jocnet.info i per qualsevol dubte us podeu adreçar al telèfon 633592040:

CURS MONITOR/A ESPORTIU/A

Presentem el curs de Monitor/a i dinamitzador/a esportiu/a que tindrà lloc al juny i juiliol en format intensiu. Aquest curs dona accés a la inscripció del ROPEC (registre oficial de profesionals de l’esport) i per tant possibilita poder treballar professionalment en aquests àmbits.

Alguns blocs són presencials, altres semipresencials i algun d’ells totalment online. La inscripció del curs es pot fer sencera o bé pèr blocs.

El curs està totalment subvencionat pels empadronats a Santa Margarida de Montbui.

Recordem que les places són limitades.

Dades de contacte

JUGUEM COM NENS!

Recordem perfectament com ara fa un any que ens confinaven a casa i ens veiem obligats a adaptar les nostres vides a la situació de la Pandèmia que encara és més que present i ho seguirà sent durant molt de temps.

Per sort un any després podem gaudir d’una primavera diferent, amb activitats i casals esportius. Actualment participem i donem suport a la Primavera Esportiva (Ajuntament d’Igualada), a l’ESCAI primavera (Club Atlètic Igualada) i el Casal de BTT i Trail (Escoles Esportives, 2Rodes i UEC Anoia). Les vacances escolars són més vacances amb aquestes activitats divertides.

Com dèiem el Covid-19 és molt present i per tant cal no abaixar la guàrdia i mantenir les mesures de prevenció i higiene. No obstant això, hem de dir que, una vegada més, els més petits ens donen una lliçó de com cal viure el present de forma intensa, divertida i com s’adapten a les situacions millor que els adults. Els nens i nenes no pensen en mascaretes i gels hidroalcohòlics. Els nens i nenes pensen en quins jocs tenen preparats els monitors/es i si els seus amics i amigues vindran també al casal.
Veure jugar a nens i nenes és la millor teràpia contra el pessimisme. Veure com juguen i com riuen et carrega les piles d’energia positiva.

Així que ens estem plantejant seriosament organitzar casals per adults. Els adults necessitem jugar i riure més. Els problemes, les dificultats i el dia a dia no canviarà. Però segurament els podrem afrontar amb més optimisme i energia.

Jo de gran vull ser com un nen.