CURS PRIMERS AUXILIS -CIATE-

El curs passat vam realitzar els blocs comú i específic del CIATE però vam haver de posposar la formació del bloc PRIMERS AUXILIS degut al confinament i a les restriccions provocades per la Pandèmia de la COVID-19.
És per aquest motiu que volem recuperar aquest bloc de Primers auxilis per tal de poder compeltar el curs i accedir al ROPEC (registre oficial de profesionals de l’esport).

Els curs es farà en format intensiu durant la Setmana Santa a l’aula de Jocnet (c/ Comarca, 49).

Dies 27, 29, 30 i 31 de març del 2021 en l’horari de 9:00 a 12:30.
El preu és de 60 Euros.

Recordem que les places són limitades.

PRESENTACIÓ
S’acosten les vacances de setmana santa. Per gaudir d’aquests dies de festa escolar us proposem l’ESCAI Primavera. Un casal esportiu ple d’activitats, jocs i diversió. 

El casal serà un espai segur amb totes les mesures anti  COVID 19, seguirem i aplicarem les directrius sanitaries. A més a més, l’activitat es podrà desenvolupar en espais a l’aire lliure, a l’estadi atlètic. També diposem d’espais coberts per si tinguesim algun dia de pluja.

A QUI VA DIRIGIT?
A tots els nens i nenes des de P4 i fins a 2on de la ESO
Continua llegint

PRESENTACIÓ PROJECTE MARXA NÒRDICA

Tenim el plaer de presentar un nou projecte d’activitat física i salut. Marxa nòrdiaca a Igualada i comarca. Aquest programa està adreçat a tots els públics amb independència de l’edat i condició física.
La marxa nòrdica és una forma de caminar on s’inclouen accions de cames i també de braços amb el suport dels bastons de marxa.

Responsable

Pau Calvet

 • Diplomat en ciències de l’Activitat Física i l’Esport
 • Màster en formació del professorat d’educació secundària obligatòria i batxillerat i FP en l’especialitat d’educació física.
 • Tècnic en activitats fisicoesportives.
 • Tècnic de nivell 1 en natació per la FCN

Beneficis de la marxa nòrdica

 • Enforteix i tonifica el 90% de la musculatura.
 • Millora de la flexibilitat i mobilitat articular.
 • Millora postural.
 • Disminueix la pressió de les articulacions, redueix la pressió dels turmells, els genolls i malucs.
 • Contribueix a la prevenció de l’osteoporosi.

Altres beneficis


Horaris i grups

 • Dimecres de 9 a 10h.
 • Divendres de 9 a 10h.

Tarifes

 • 23€/mes

Mode de pagament: El pagament de l’activitat es realitzarà per domiciliació bancària. Es cobrarà un rebut mensual.

Lloc de trobada

Igualada

Formulari d’inscripció

Per a més informació

📩 jocnet@jocnet.info
📲 660 952 821 / 633 592 040
🌐 Xarxes socials:
Instagram: @marxa.nordica.igualada


FORMACIÓ INTERNA D’EDICIÓ I COMPOSICIÓ DE VÍDEOS

Com a la gran majoria de sectors, les mesures restrictives per frenar la Pandèmia de la COVID 19 ens han impossibilitat dur a terme algunes activitats. Per sort, altres activitats i serveis si els hem pogut portar a terme amb adaptacions. Algunes de les classes dirigides que realitzem per a diferents administracions i en centres públics com pavellons poliesportius, centres cívics o casals per a la gent gran, les hem transformat a telemàtiques. És a dir, que ens hem hagut de familiaritzar amb l’edició de vídeos, xarxes socials i plataformes per donar continuïtat a aquests serveis i seguir en contacte amb els nostres usuaris.

Malgrat la bona predisposició de l’equip professional de tècnics/es, quan has de fer coses que no domines apareixen les dificultats. És per aquest motiu que vam creure oportú realitzar una jornada de formació pels nostres monitors/es per dotar-los de més recursos i coneixements i facilitar-los aquesta feina.

Volem agrair al Marc Rubí, formador en Llenguatge audiovisual i vídeo per la seva classe magistral, ens va ajudar molt i ben segur que els tècnics i sobretot els usuaris notaran millores a les properes classes.

Jocnet Gestió Esportiva.

CASAL DE NADAL 2 RODES

Presentació

Els propers dies 28, 29, 30 de Desembre i el 4 i 5 de Gener tindrà lloc la primera edició del Casal de Nadal 2 Rodes.

L’horari serà de 10 a 11:30h i per a nens i nenes d’entre 5 i 11 anys.

L’objectiu és oferir oci formatiu a través del ciclisme entre els infants i adolescents, concretament a través de l’activitat esportiva BTT (Bicicleta Tot Terreny).

Per què l’activitat esportiva BTT?

La unió bicicleta-individunatura ens dóna l’eix ideal per formar als nostres infants i joves en els valors propis de l’esport, l’estima a la natural i el treball en equip.

Què es treballa?

Galeria d’imatges


Horaris

 • Dies 28, 29, 30 Desembre i 4 i 5 de Gener de 10 a 11:30h.

Tarifa

 • 37€.

Mode de pagament: El pagament de l’activitat es realitzarà per domiciliació bancària.

Lloc de trobada

Parc de Puigcornet d’Igualada

Formularis

Heu d’emplenar els dos formularis per tal d’inscriure el vostre fill/a.

Formulari d’inscripció


Formulari per aportar la documentació

Ompliu el formulari fent clic aquí

Per a més informació

📩 2rodesbtt@gmail.com
📲 620 674 038
🌐 Xarxes socials:
Instagram: @2rodesbttigualada
Facebook: @2rodesescolabtt
Twitter: @2rodes


MARADONA I ELS VALORS DE L’ESPORT

El passat dia 25 de Novembre va morir Diego Armando Maradona. Quan semblava que la polèmica que sempre havia acompanyat a l’exfutbolista pararia després de la seva mort, resulta que no fa més que augmentar. Maradona ha sigut un personatge que ha despertat a parts iguals simpaties i elogis i també critiques pels seus excessos i conductes.

Des de Jocnet ens volem sumar al grup de persones i col·lectius que consideren que Maradona representa el contrari dels valors positius de l’esport. No discutirem ni negarem mai el gran talent futbolístic del “Pelusa”. No obstant això, per a nosaltres la seva figura fa mal a la imatge de l’esport en general i a la del futbol en particular.

Entenem que es facin reconeixements i certs homenatges a esportistes que han tingut una carrera esportiva brillant, però elevar-los a la categoria de mites o Déus ens sembla un error.
Més encara si les conductes d’aquests esportistes no són exemplars. Els esportistes d’elit i molt especialment els futbolistes segueixen sent personatges populars i referents fins i tot després de la seva retirada professional. Per aquest motiu, una persona que és més coneguda pels excessos amb les drogues, per presumptes maltractaments domèstics, per utilitzar un vocabulari agressiu i ofensiu cap als seus detractors, no mereix tants elogis ni homenatges.

Així doncs, entenem que esportistes valentes com la futbolista del Viajes Interrías FF, Paula Dapena, es negués a retre homenatge donant l’esquena durant el minut de silenci en record a Maradona. Creiem que és comprensible i a més a més és lícit i totalment democràtic. Cadascú és lliure de participar o no en un reconeixement. I creiem que donar l’esquena asseguda a la gespa va ser una mostra de desacord a aquest homenatge, però no ho veiem com una ofensa ni falta de respecte ni a Maradona ni a les persones que si van participar en aquest minut de silenci.

Per a nosaltres l’esport és sacrifici, salut, treball en equip, perseverança, resiliència i també exemplaritat, educació i respecte. Cal destacar i homenatjar a totes aquelles esportistes que tant a dins com a fora del terreny de joc transmeten aquests valors i castigar i penalitzar a aquells que no ho fan.

Així doncs, nosaltres tampoc ens sumem a cap homenatge a Maradona, som més de l’equip de Rafael Nadal, Pau Gassol o Carolina Marín. Tots ells si representen el millor de l’esport.

Jocnet Gestió Esprotiva.

PLA DE DESESCALADA A L’ESPORT I A LES ACTIVITATS FÍSIQUES

El passat dia 23 va començar la primera fase de la desescalada. Una fase que afecta directament al nostre sector del fitness, l’esport i també a les activitats extraescolars. La veritat que encara a hores d’ara no entenem el perquè d’algunes mesures restrictives com per exemple la de suspendre les activitats extraescolars a l’aire lliure i tancar els centres esportius de forma indiscriminada. No obstant això, creiem que és millor centrar-nos en allò que està a les nostres mans i sobretot en mirar endavant i seguir avançant.

Com assessors i gestors esportius, hem detectat que amb la reobertura de centres esportius i també amb la represa d’algunes activitats extraescolars molts AMPES i empreses del sector tenen molts dubtes en l’àmbit laboral i fiscal. Preguntes com per exemple; “hem de sortir dels ERTO definitivament?”, “si no podem fer la nostra activitat al 100%, hem de donar d’alta als treballadors amb la seva jornada habitual?”, “si vam cobrar quotes a usuaris, les hem de retornar?” són molt habituals entre els nostres clients.

El cert és que és totalment lògic i normal que es generin dubtes i més encara després de tants canvis i tantes restriccions. Des de Jocnet, recomanem que no es prenguin decisions sense haver fet abans una petita anàlisi de la situació de l’entitat o empresa. Cal analitzar també com es troba l’activitat que porten a terme. No és el mateix una activitat que ha de mantenir encara mesures restrictives envers l’aforament que una activitat que ja pot reprendre al 100% i cal veure si durant aquestes setmanes de restricció s’ha prestat algun servei o no. Per tant no sempre hi ha una mateixa resposta per dos casos diferents malgrat que hi hagi certes similituds.

Des de Jocnet donem suport laboral i fiscal tant a clubs, entitats com a empreses del sector esportiu i activitats extraescolars per facilitar el seu dia a dia. La nostra missió és encarregar-nos de tots aquests tràmits i gestions assessorant aquests col·lectius perquè es puguin centrar en la seva activitat. I sobretot evitar que es prenguin decisions que puguin perjudicar el futur de les entitats i/o la dels seus representants legals.

Estem en una situació complicada i els pròxims mesos es preveuen també difícils. Ens dol molt veure a tants centres esportius, clubs i professionals de l’esport patir per aquesta situació i veure perillar la continuïtat de les seves activitats. Creiem que ara més que mai cal treballar en equip. Si amb els nostres serveis podem aportar un granet de sorra, per afavorir la viabilitat d’una activitat,  estarem més que satisfets.

Som un servei essencial!

Jocnet Gestió Esportiva.

2n ANIVERSARI DE LA INAUGURACIÓ DE LES NOSTRES OFICINES I CENTRE DE FORMACIÓ

Tot just ara fa dos anys que vam inaugurar les oficines i centre de formació al Carrer Comarca número 49 d’Igualada. En aquests dos anys hem pogut donar continuïtat als projectes que ja teníem engegats i també iniciar d’altres com els del centre de formació i servei d’Assessoria i gestoria esportiva. Tot plegat, ens ha permès consolidar-nos en l’àmbit comarcal com una empresa de gestió esportiva que ofereix un servei integral.

En l’actualitat, ens trobem en un moment difícil i de moltes incerteses, provocades per la Pandèmia i les mesures restrictives que afecten el nostre sector. No obstant això, seguim amb la mateixa il·lusió i energia del primer dia per continuar treballant de valent i aportant el nostre granet de sorra en la prestació de serveis d’activitat física, esport i salut.
Creiem que en aquest moment més que mai, les persones necessiten poder dur a terme activitats físiques de salut i esportives pel seu benestar tant físic com mental. Tenim molt clar que no formem part d’un sector econòmic més, som un sector essencial, les dades i estadístiques així ho corroboren i continuarem fent pedagogia perquè les administracions ho entenguin de la mateixa manera.

Esperem que pel proper aniversari puguem parlar només de bones notícies i d’activitats i serveis esportius sense mesures restrictives. En qualsevol cas, avui estem de celebració i volem agrair a totes les nostres treballadores i treballadors el seu esforç i la seva dedicació per caminar al nostre costat.

Seguirem esportivitzant la vida de moltes persones!

Jocnet Gestió Esportiva.