RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA

RSC

Entenem que en els temps que corren, les empreses no només hem de donar o aportar un valor a la societat sinó que també hem de ser responsables a tots els nivells.

Des de Jocnet fem un esforç per ser una empresa responsable no només amb el medi ambient sinó també en matèria social amb els nostres clients/usuaris així com també amb els treballadors/es.

Som una empresa  conscienciada amb el problema climàtic i a més a més no som aliens a la situació complicada a nivell social i econòmic.

Jocnet aposta per integrar la responsabilitat social a l’estratègia organitzativa i enfortir la prestació dels seus serveis d’acord amb els valors de proximitat, transversalitat, transparència, sostenibilitat, eficàcia i eficiència, amb la voluntat d’esdevenir un referent en la prestació de serveis al món local contribuint al desenvolupament sostenible.

 

Dimensió laboral

Treballem aplicant millores salarials en relació al nostre conveni laboral de referència.
No realitzem cap tipus de discriminació per raons de salut, edat o gènere.

Integrem dintre de les possibilitats que permeten els nostres serveis aspectes relacionats amb la conciliació familiar i la vida laboral dels nostres treballadors/es. Aspectes com el teletreball, la flexibilització de la jornada laboral per possibilitar la formació o l’assistència a exàmens o presentacions acadèmiques.

Intentem treballar afavorint un bon clima així com també oferint oportunitats a joves que volem desenvolupar la seva carrera professional a l’empresa.

Formalitzem convenis de pràctiques amb centres educatius  per ajudar a joves a finalitzar la seva formació i també donant oportunitats laborals al finalitzar la formació.

Lluitem contra l’intrusisme laboral denunciant actuacions que entenem que són incorrectes i que van en contra de la nostra professió.

Dimensió social

Contribucions:
Aportem un petit granet de sorra realitzant accions solidàries i fent petites contribucions.
Actualment realitzem contribucions amb les següents ONG:

Patrocinis:
Som patrocinadors del Club Atlètic Igualada Petromiralles. Amb el nostre suport ajudem a l’entitat a seguir treballant la base  per afavorir que el club sigui un equip capdavanter. Alhora contribuïm en la professionalització d’una entitat i un staff tècnic.


Activitats i accions  socials puntuals:

A %d bloguers els agrada això: