DUETRAIL, CURSA DE MUNTANYA PER PARELLES


EL 14 DE JUNY CORREREM PER UNA BONA CAUSA

QUÈ ÉS LA DUETRAIL?
La DUETRAIL és una cursa de muntanya per parelles divertida, solidària i diferent que vol sorprendre als corredors.

La DUETRAIL se celebra per segon any consecutiu tot i que enguany amb una altra denominació. No obstant això, seguim amb la mateixa essència i filosofia amb la que vam néixer. Som una cursa propera i familiar ja que les modalitats de trail, caminada i cursa infantil la fan accessible a un gran públic.

ELS PROTAGONISTES… VOSALTRES, ELS CORREDORS!
Per nosaltres els corredors són els més importants i els protagonistes de la cursa. És per aquest motiu que volem cuidar tots els detalls per fer que els participants gaudeixin de la cursa abans i després d’aquesta. Dutxes amb aigua calenta, spa o zona d’activitats infantils són alguns dels serveis de la DUE.

CORREM TAMBÉ PER UNA BONA CAUSA
Correm per gaudir de la natura, de l’esport i també per una bona causa. Enguany la DUE TRAIL vol ser més solidària i està inclosa dins de la campanya de “la fam no fa vacances” de la fundació del Banc dels aliments de Catalunya.

En breu anirem ampliant la informació, ens podeu seguir a: https://www.facebook.com/pages/Due-Trail/336239569902190

Publicat per Jocnet gestió esportiva

Esportivitza la teva vida!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: