FINALITZEN ELS CASALS DE JULIOL

Finalitzem un mes de juliol carregat d’activitats infantils i escoles d’estiu. Enguany hem tingut el plaer de participar en 4 activitats diferents; Esportiueig (servei esports Igualada), ESCAI (Club atlètic Igualada), Esportivitza’t a Bellvei (Ajuntament de Bellvei) i al camp de treball del departament de juventut d’Igualada.

Com sempre un cop finalitzen les activitats cal analitzar-les i fer una valoració per tal de seguir millorant i corregir errors. Per aquest motiu ens agrada molt compartir amb els nostres treballadors i amb els usuaris les experiències i impressions ja que entre tots és molt més fàcil poder fer una valoració més global i real de l’activitat.

Enguany destaquem l’inici de l’activitat a Bellvei i la bona acollida d’aquesta així com també la nostra primera col·laboració al camp de treball i amb el departament de juventut d’Igualada. Han sigut grans experiències i esperem haver aportat el nostre granet de sorra.

Des de Jocnet volem donar les gràcies a tot l’equip de treball però especialment als més de 45 monitors/es i coordinadors per la gran professionalitat, dedicació i implicació. Sense vosaltres tot això hagués estat impossible. No només heu fet jugar als nens, sinó que també sabeu transmetre valors positius com el respecte, la cooperació o la capacitat de sacrifici. Estem convençuts, que tots els nens que han assistit a les diferents escoles d’estiu s’emporten cap a casa quelcom més que un bon record.

Ara toca descansar, carregar les piles i tornar amb més energia que mai per seguir gaudint de l’activitat física i l’esport. I com no, us hi esperem al setembre amb el 6è i 7è torn de l’Esportiueig per finalitzar l’estiu de forma divertida.

Bones vacances d’estiu!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: