Jocnet gestionarà el servei de monitoratge a Vilanova

Aquesta setmana la comencen amb una bona notícia per nosaltres. Durant els propers anys seguirem gestionant l’equip de monitors esportius i d’activitat física del servei municipal de Vilanova del Camí. D’aquesta manera donarem continuïtat a un projecte que va engegar al 2015 i que no ha parat de créixer. Actualment donem servei a més de 500 usuaris/es.

La oferta esportiva i de salut és molt àmplia ja que realitzem activitats de pilates, ioga, zumba, tonificació, funcional, hipopressius, GAC, circuit, HIIT, latino entre d’altres activitats dirigides. Per afavorir a participació a tot el municipi, l’Ajuntament de Vilanova del Camí posa a disposició de les activitats el Centre Civic de Barri la Pau, el poliesportiu Can Titó, el gimnàs del Joan Maragall, i el de l’escola Marta Mata. Al programa de gent gran,  participarem un any més al cicle de passejades de la diputació de Barcelona amb un grup molt nombrós de gent gran.

Pel que fa a les activitats infantils, es realitzen activitats extraescolars al Joan Maragall i al Pompeu Fabra i participarem als Jocs escolars de l’Anoia amb varis equips.

Una de les novetats de les properes temporades és la incorporació del Campionat de lleure de futbol sala al conjunt d’activitats. Per una altra banda donarem suport tècnic a esdeveniments destacats del municipi i de la Comarca de l’Anoia com la Sant Silvestre o la Cursa Popular de Vilanova.

Per fer-ho possible comptem amb un gran equip de monitors i monitores professionals format per 15 persones. Treballarem al costat del servei d’esports de Vilanova per aportar el nostre granet de sorra al projecte i fer que aquest no pari de créixer.

Jocnet Gestió Esportiva.

Publicat per Jocnet gestió esportiva

Esportivitza la teva vida!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: