FORMACIÓ INTERNA D’EDICIÓ I COMPOSICIÓ DE VÍDEOS

Com a la gran majoria de sectors, les mesures restrictives per frenar la Pandèmia de la COVID 19 ens han impossibilitat dur a terme algunes activitats. Per sort, altres activitats i serveis si els hem pogut portar a terme amb adaptacions. Algunes de les classes dirigides que realitzem per a diferents administracions i en centres públics com pavellons poliesportius, centres cívics o casals per a la gent gran, les hem transformat a telemàtiques. És a dir, que ens hem hagut de familiaritzar amb l’edició de vídeos, xarxes socials i plataformes per donar continuïtat a aquests serveis i seguir en contacte amb els nostres usuaris.

Malgrat la bona predisposició de l’equip professional de tècnics/es, quan has de fer coses que no domines apareixen les dificultats. És per aquest motiu que vam creure oportú realitzar una jornada de formació pels nostres monitors/es per dotar-los de més recursos i coneixements i facilitar-los aquesta feina.

Volem agrair al Marc Rubí, formador en Llenguatge audiovisual i vídeo per la seva classe magistral, ens va ajudar molt i ben segur que els tècnics i sobretot els usuaris notaran millores a les properes classes.

Jocnet Gestió Esportiva.

Publicat per Jocnet gestió esportiva

Esportivitza la teva vida!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: