Reconeixement a la Festa de l’esport de Vilanova del Camí

Ahir, va teni lloc la 26a festa de l’Esport de Vilanova del Camí. Entitats, esportistes i col·lectius que participen activament a diferents activitats físiques i esportives es van donar lloc a un acte que es va celebrar al camp de futbol de Can Titó.

Estem molt contents i agraïts ja que l’equip de Jocnet va ser reconegut per la tasca que vam realitzar al curs passat. El curs 2020-2021 va ser marcat per la Pandèmia. Les activitats es van aturar en varies ocasions havent-nos d’adaptar en tot moment. Vam implementar diferents mesures per intentar donar continuitat a les activitats vetllant en tot moment per la seguretat dels nostres usuaris/es.
Modificació de les activitats extraescolars en formats de grups bombolla, reducció de grups a totes les activitats infantils i per adults, protocols de neteja i desinfecció, classes virtuals….

Molts canvis per adaptar-nos a la situació a cada moment però una mateixa actitud. La que van tenir tots els nostres tècnics i tècniques que van ser capaços de transmetre confiança, seguretat, optimisme i positivisme en activitats esportives i de salut. Activitats que són essencials i que van ser gesionades amb una gran professionalitat.

Per aquest motiu, des de Jocnet volem agraïr i felicitar a tot l’equip Jocnet per la gran feina feta. Aquest reconeixement és per tots vosaltres i aquest ha de ser el camí. No perdem mai aquesta actitud i aquesta vocació de servei a les persones.

Volem agraïr també a les institucions vilanovines pel reconeixement. Tant al servei d’esports com a l’Ajuntament de Vilanova del Camí. Estem agraïts pel reconeixement però també perquè als moments difícils van prioritzar el servei i les persones als interessos econòmics. Gràcies al seu recolzament vam poder prestar aquest servei.

Seguim avançant!

Jocnet Esportivitza la teva vida!

Publicat per Jocnet gestió esportiva

Esportivitza la teva vida!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: