Deixem enrere un 2022…

Des de Jocnet fem una valoració del que ha suposat i ha significat aquest 2022 a nivell professional. La veritat que deixem enrere un gran any, deixem enrere 365 dies carregats d’activitats, esdeveniments i serveis d’activitat física, esportiva, salut i oci.

El que més ens apassiona de la nostra feina, és saber que la destinatària final és una persona. Ens agrada veure, sentir i saber com les nostres activitats poden ajudar a diferents nivells a les persones. Quant diem a diferents nivells, ho fem, perquè cada col·lectiu i cada individu té unes necessitats. Socialització, diversió, entreteniment, salut, educació, pedagogia i molt més en forma de casals i/o escoles infantils, classes dirigides, esdeveniments, dinamització, assessorament entre d’altres.

El 2022 serà recordat per nosaltres, com l’any en que hem pogut consolidar algunes activitats i serveis després de molts anys però, sobretot perquè hem engegat nous projectes i reptes molt ilusionants que ens han fet crèixer professional i personalment.

Esperem que el 2023 també esdevingui un bon any, però sobretot el que esperem es continuar amb la mateixa energia i il·lusió que ens ha caracteritzat. Volem continuar esportivitzant les vides dels nostres usuaris.

No podem concloure aquesta darrera entrada al web sense agraïr a totes les persones i administracions que han dipositat la seva confiança en nosaltres. Sense aquesta confiança, sense oportunitats seria del tot impossible, és per aquest motiu que estem i estarem sempre agraïts.

I deixem pel final el més important, als més importants, a tots els notres treballadors i treballadores. Sense totes aquestes persones no hauriem pogut fer absolutament res. Estem molt orgullosos de les persones que ens representen i dediquen hores i hores del seu temps als diferents projectes. Ja sigui davant d’una pantalla organitzant, programant i gestionant activitats, amb la samarreta verda que ens distingueix o desenvolupant qualsevol altra tasca, moltes gràcies a tots i totes per formar part de l’equip. Sou els millors.

Jocnet Gestió Esportiva
Esportivitza la teva vida!Publicat per Jocnet gestió esportiva

Esportivitza la teva vida!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: