Tallers/Xerrades per a secundària

A més de cursos, també oferim tallers i xerrades sobre diferents temàtiques pensats principalment per a centres de secundària, per bé que podem adaptar-les a altres franges d’edat. La seva durada també es pot adaptar segons les necessitats del centre.

Per qualsevol dubte o proposta, també estem oberts a adaptacions i/o noves temàtiques.

1) Busco feina? Com preparar una carta de presentació, un currículum i una entrevista

En aquest taller s’exposarà la tendència actual del que busquen la gran majoria d’empreses i del que esperen dels seus candidats a cobrir un lloc de treball. Es posaran en valor les habilitats personals i socials de les persones per sobre fins i tot dels currículums acadèmics i es donaran pautes i estratègies per elaborar una carta de presentació i un currículum així com també de com cal preparar una entrevista de feina.


2) Pautes i estratègies per a millorar l’autoconfiança

Creiem que per ser feliç i tenir èxit a la vida és imprescindible que una persona estigui bé amb ella mateixa. En aquest sentit la confiança en un mateix és molt important. Tots els joves tenen habilitats i capacitats però alguns/es tenen tendència a veure només les debilitats i aquestes acostumen a portar a pors, neguits, desconfiança, inseguretats, etcètera.

En aquest taller s’intenten donar alguns conceptes, pautes i estratègies que poden servir per reforçar la confiança dels més joves i pretén destacar els aspectes positius per sobre de qualssevol altres.


3) Sensibilització i consicenciació envers el medi ambient i el futur

Es parla molt del medi ambient i canvi climàtic però potser no des d’un punt de vista pràctic del que cadascun de nosaltres pot fer per afavorir o no aquest canvi. Les nostres accions diàries, els productes que comprem o consumim estan directament lligats a aquests efectes i potser no som prou conscients d’això.

Al taller es parlarà per una banda de les conseqüències reals del canvi climàtic i també de com el nostre dia a dia pot contribuir o no que es produeixi el canvi i també s’ensenyaran algunes accions que tots nosaltres podem fer per aportar el nostre granet de sorra i evitar els efectes negatius d’aquest canvi.


4) Emprenedoria i futur laboral

Molts joves no saben què volen ser “de grans” ni tenen clar a què es volen dedicar. Alguns, en canvi, sí que tenen un esperit emprenedor però no saben exactament què és ni què significa això d’emprendre quelcom nou.

Aquest taller tracta d’explicar què significa ser emprenedor i quins aspectes positius i negatius van lligats a l’emprenedoria per tractar d’explicar d’una forma clara aquesta opció d’una forma simplificada i adaptada a l’edat dels alumnes.


5) Hàbits saludables, alimentació i esport

En aquest taller s’intenta explicar la diferència entre l’alimentació i nutrició que cal portar en el dia a dia i quan es fa activitat física o esportiva. Posem exemples de menús saludables per afrontar una competició i/o entrenaments i també parlem dels mites falsos de l’alimentació. Per últim es tracta el tema del dopatge esportiu i es fa un petit debat amb els alumnes envers el tema.


Des de Jocnet ens encarreguem de crear el taller o xerrada que s’adapti a les vostres necessitats.

Podeu trobar tota la informació genèrica sobre els cursos (característiques, metodologia, titulació que s’acredita, empresa formadora i gestió de formació bonificada) a:


Torna al Catàleg de cursos

A %d bloguers els agrada això: