Curs d'instructor en Ciclisme indoor

També conegut com spinning®, el ciclisme indoor és una activitat física de treball cardiovascular que es realitza en grup en una sala de fitness sobre una bicicleta. Es realitzen exercicis al ritme de la música.

Adaptació de: Revista Webconsultas i Termalia Sport

El Curs d’instructor en Ciclisme Indoor va dirigit a aquelles persones que volen esdevenir professionals d’aquesta disciplina del sector del fitness i puguin adquirir els coneixements sobre ciclisme indoor i estar perfectament capacitades per a impartir classes de manera segura, efectiva i divertida. 

En aquesta formació els alumnes aprendran totes les eines necessàries per a impartir classes d’alta qualitat, treballaran els principis bàsics del cliclisme i de l’entrenament, adquiriran eines creatives per a dissenyar les millors sessions, aprendran a utilitzar la música, a ser els millors comunicadors, a saber motivar i coneixeran les últimes tendències i tecnologies en el sector.

Des de Jocnet ens encarreguem de crear el curs d’instructor en Ciclisme indoor que s’adapti a les vostres necessitats.

Professorat del curs: IdeasFitness

Podeu trobar tota la informació genèrica sobre els cursos (característiques, metodologia, titulació que s’acredita, empresa formadora i gestió de formació bonificada) a:


Torna al Catàleg de cursos

A %d bloguers els agrada això: