Embarassades

La pràctica d’activitat física adequada per a dones embarassades els resulta molt positiu i beneficiós pels canvis físics i psicològics que tenen lloc durant l’embaràs, fent un treball correctiu i preventiu de malalties i lesions.

Aquest curs va dirigit a professionals de l’esport que es vulguin especialitzar per treballar amb dones embarassades. L’objectiu és el d’aportar unes pautes que ajudin a mantenir un estat de forma adequat per a la futura mare així com també minimitzar les incomoditats pròpies de l’embaràs, per disposar d’eines que permetin acompanyar-la en cadascuna de les fases, des del primer fins al darrer dia.

Entre els continguts, s’ensenya com realitzar exercicis per preparar i reforçar la musculatura pel moment del part (sòl pèlvic, esquena…), tot realitzant activitats de tonificació, relaxació, estiraments, respiració, etc.

Des de Jocnet ens encarreguem de crear el curs destinat a professionals per a treballar amb embarassades que s’adapti a les vostres necessitats.

Podeu trobar tota la informació genèrica sobre els cursos (característiques, metodologia, titulació que s’acredita, empresa formadora i gestió de formació bonificada) a:


Torna al Catàleg de cursos

A %d bloguers els agrada això: