Workshop d'Edició musical (MixMeister)

MixMeister és un programari de mescles musicals (software) amb el qual pots realitzar les sessions de DJ més espectaculars que puguis imaginar i aprofitar alhora els avantatges de la post-producció.

En el curs els alumnes aprendran a utilitzar MixMeister per a crear les seves pròpies composicions musicals que podran utilitzar per a impartir sessions d’activitats dirigides o altres.

Adaptació de: malavida.com

En el curs de Mixmeister aprendràs tots els aspectes necessaris per a arribar a dominar a la perfecció la creació de classes amb l’ordinador utilitzant el programa d’edició musical MixMeister Fusion.
Durant el curs passaràs per les fases necessàries per a crear les millors sessions per a les teves classes utilitzant l’ordinador, des del més bàsic com és la selecció de la música adequada a cada moment fins a les mescles més complexes per a donar-li a la nostra classe la forma que desitgem. Es treballaran aspectes com:  organtzació de la música per accelerar la creació de la classe, creació d’una classe completa, solució de problemes freqüents en la creació de classes, etc.

Des de Jocnet ens encarreguem de crear el Workshop d’Edició musical (MixMeister) que s’adapti a les teves necessitats.

Professorat del curs: IdeasFitness

Pots trobar tota la informació genèrica sobre els cursos (característiques, metodologia, titulació que s’acredita, empresa formadora i gestió de formació bonificada) a:


Torna al Catàleg de cursos

%d bloggers like this: