Workshop d'Edició musical (MixMeister)

MixMeister és un programari de mescles musicals (software) amb el qual pots realitzar les sessions de DJ més espectaculars que puguis imaginar i aprofitar alhora els avantatges de la post-producció.

Adaptació de: malavida.com

En el curs de Mixmeister els alumnes aprendran a utilitzar MixMeister per crear les seves pròpies composicions musicals i tots els aspectes necessaris per arribar a dominar a la perfecció la creació de classes dirigides utilitzant aquestes creacions.

Durant el curs els alumnes passaran per les fases necessàries per a crear les millors sessions per a les teves classes utilitzant l’ordinador, des del més bàsic com és la selecció de la música adequada a cada moment fins a les mescles més complexes per a donar-li a la classe la forma que desitgem. Es treballaran aspectes com: organtzació de la música per accelerar la creació de la classe, creació d’una classe completa, solució de problemes freqüents en la creació de classes, etc.

Des de Jocnet ens encarreguem de crear el Workshop d’Edició musical (MixMeister) que s’adapti a les vostres necessitats.

Professorat del curs: IdeasFitness

Podeu trobar tota la informació genèrica sobre els cursos (característiques, metodologia, titulació que s’acredita, empresa formadora i gestió de formació bonificada) a:


Torna al Catàleg de cursos

A %d bloguers els agrada això: