Curs d'instructor en Step Functional

L’entrenament funcional ajuda a enfortir els principals grups musculars i auxiliars a través de diferents exercicis centrats en l’abdomen i les lumbars, amb l’objectiu de corregir i mantenir una postura correcta en el nostre dia a dia.

Va ser creat per la rehabilitació fisioterapeuta i s’utilitza com a medicina esportiva per recuperar el rendiment dels atletes d’èlit l’abans possible.

Es combina amb l’step, que és una variant de l’aeròbic que utilitza un esglaó (step) per realitzar les seqüències d’exercicis.

Adaptació de: Fitnessalud i CuidatePlus

L’entrenament funcional es basa a realitzar moviments funcionals del cos, aconseguint millorar el rendiment físic, cremar calories, millorar la coordinació, equilibri, flexibilitat, força, etc.

En el curs en Step Funcional els alumnes aprendran a treballar aquesta disciplina amb l’Step com a material principal per així crear les millors combinacions d’exercicis per als seus alumnes.

Des de Jocnet ens encarreguem de crear el curs d’instructor en Step Funcional que s’adapti a les vostres necessitats.

Professorat del curs: IdeasFitness

Podeu trobar tota la informació genèrica sobre els cursos (característiques, metodologia, titulació que s’acredita, empresa formadora i gestió de formació bonificada) a:


Torna al Catàleg de cursos

A %d bloguers els agrada això: