ROOKIE TRAIL 2014

ROOKIE TRAIL

 

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA Iª EDICIÓ DE LA ROOKIE TRAIL

El passat diumenge dia 15 de juny va tenir lloc la primera edició de la Rookie Trail a Santa Margarida de Montbui, organitzada per Jocnet i Tannot.
Un total de 300 participants entre corredors i caminadors van participar a les diferents modalitats d’aquesta cursa de muntanya per parelles. Corredors de tots els nivells i d’arreu de Catalunya van gaudir d’una jornada esportiva, del medi natural i d’un ambient festiu.

Els guanyadors de la cursa de 13Km van ser el Bernat Planas i el Josep Maria Calafell -UEC ANOIA- a la categoria masculina, l’Aïda Solà i l’Aida Vallès –Club atlètic Igualada- a la categoria femenina i la Sheila Avilés i el Xavier Torrecillas –Club atlètic Igualada- a la categoria mixta.

A la cursa de 6,5 Km els guanyadors van ser el Marc Moreno i el Daniel Baraldés –Club atlètic Igualada- a la categoria masculina, la Sira Diaz i la C arla Bisbal –Club atlètic Igualada- en categoria femenina i el Roger Castells i la Judit Codina –Club atlètic Igualada-.
Les classificacions complertes i les fotografies es poden consultar a la web de la cursa; http://www.rookietrail.es

Des de la organització es valora molt positivament el resultat final i el fet de que corredors de la comarca així com també d’altres ciutats com per exemple d’Olot, Sitges, Santa Coloma de Gramanet o Eivissa s’hagin desplaçat a Montbui per participar a la Rookie Trail.
Des de la organització s’agraeix la confiança de tots els participants ja que són conscients que les primeres edicions acostumen a ser les més complicades i la bona resposta fa que ja es pensi en una segona edició.

Tannot i Jocnet volen agrair especialment el suport dels seus patrocinadors i col·laboradors més importants com el centre de salut i esport Mont-aQua, a Punto Blanco, a la Unió esportiva Sant Maure, a Fruitnatura així com també a la resta d’empreses i comerços que han col·laborat amb la organització. També es vol agrair el suport institucional de l’ajuntament de Santa Margarida de Montbui.

Més informació a:
http://www.rookietrail.es
rookietrail@gmail.com
619 641 225

Publicat per Jocnet gestió esportiva

Esportivitza la teva vida!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: