CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARXA ATLÈTICA EN PISTA I DE PROMOCIÓ -2 de novembre del 2014-

Després de la gran experiència del GP de catalunya de l’any passat, la Federació catalana d’atletisme, concedeix el títol de Campionat de Catalunya de marxa en pista  de promoció i per equips. Aquest es disputarà el proper diumenge 2 de novembre.

La organització d’aquest campionat català, va a càrrec del Club Atlètic Igualada amb el suport de la Federació Catalana d’Atletisme, l’Ajuntament d’Igualada i l’empresa Jocnet esportivitza la teva vida.

FOTO MARXA ATLE`TICA

El Campionat català de marxa esta adreçat a les categories Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet i s’establirà una classificació per categories, mentre al Open Ciutat d’Igualada hi podran participar conjuntament tots els atletes de la categoria juvenil a veterà i s’establirà una classificació conjunta.

Destaquem el format de campionat català per equips ja que en aquesta cursa no només es valoraran les marques individuals dels atletes sinó la participació per equip de cada club. Aquesta prova es realitzarà conjuntament amb la Mitja marató de l’Anoia. Els marxadors disputaran les diferents curses pel carrer nº 1, 2 i 3 mentre que els corredors sortiran a partir del carrer 5 i desenvoluparan la resta de la cursa pels carrers de la ciutat.

A continuació adjuntem el reglament i horaris del Campionat:
http://www.fcatletisme.cat/Marxa/reglaments/catmarxaclubspromocio2014.pdf

Publicat per Jocnet gestió esportiva

Esportivitza la teva vida!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: