ÈXIT DE PARTICIPACIÓ AL CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS DE MARXA ATLÈTICA

El passat diumenge dia 2 de novembre, Igualada es va convertir, per segon any consecutiu en la capital de la marxa catalana. En aquesta ocasió per celebrar el Campionat de Catalunya de pista i de clubs en categories de promoció. Alhora, es va disputar el II 5Km Open ciutat d’Igualada per a les categories juvenil, junior, promesa, sènior i veterà. També per segona edició consecutiva les diferents proves de marxa s’han dut a terme compartint escenari amb els 5Km, 10 Km i mitja marató de l’Anoia que enguany complia 32 anys. Els atletes més petits han pogut gaudir d’una jornada esportiva però també festiva i lúdica gràcies al castell inflable ubicat en una de les zones de l’estadi.

14.11.02_7.BENJAMI_1 KM.foto francesc llado.0020

Marxadors d’arreu de Catalunya i amb representació dels millors equips es van concentrar a les pistes d’atletisme municipals d’Igualada per disputar les diferents proves. Els guanyadors absoluts del II Open de 5Km han sigut l’Ivan Arenas del Pratenc i la Olga Cabrera del CE Penedès. Pel que fa al Campionat Català de clubs, destaquen els 5 podis aconseguits pels atletes del Avinent CA Manresa així com els 4 aconseguits pel Club atlètic Igualada essent el club amb més representació. El CAI va guanyar el campionat en la categoria benjamí masculí i benjamí femení i quedaven en segona posició en la categoria aleví tant masculina com femenina.

14.11.02_6.ALEVI_FEM_2 KM.foto francesc llado.001414.11.02_5.ALEVI_MASC_2 KM.foto francesc llado.0008

D’aquesta manera, tant l’Open d’Igualada com sobretot el Campionat català de clubs en pista es consoliden al calendari atlètic i amb seu a Igualada. A més a més, la Federació catalana d’atletisme ha adjudicat al Club atlètic Igualada la organització del Campionat de Catalunya de marxa en ruta que tindrà lloc el proper mes de febrer. D’aquesta manera s’assoleix un dels objectius dels organitzadors que era el d’impulsar aquesta disciplina atlètica i donar suport a la federació catalana en la organització de competicions.

14.11.02_6.ALEVI_FEM_2 KM.foto francesc llado.0026

Des de Jocnet, estem molt contents i satisfets d’haver pogut aportar el nostre granet de sorra per impulsar aquesta especialitat i contribuir en el desenvolupament i organització del Campionat. Creiem que els temps canvien i la marxa atlètica també s’ha d’adaptar a les noves tendències i exigències dels esportistes. Cal fer més accessible la disciplina i afavorir la participació dels més petits. Els 200 nens participants al Campionat demostra que això és possible. Alhora i en la línia d’aquesta transformació, pensem que el reglament de la marxa atlètica s’ha d’adaptar als atletes, a les edats i als nivells dels participants i no pas al contrari, que siguin els atletes els que s’adaptin a la disciplina amb distàncies en moltes ocasions massa exigents.

La organització vol agrair a tots els participants el seu esforç i recolzament, així com també als voluntaris que han ajudat a organitzar aquest esdeveniment. Sense tots ells hagués estat del tot impossible.

RESULTATS CAMPIONAT DE CATALUNYA I II OPEN MARXA IGUALADA 2014

 GALERIA FOTOGRAFICA

 

 

 

 

 

Publicat per Jocnet gestió esportiva

Esportivitza la teva vida!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: