CURS D’ABDOMINALS HIPOPRESSIUS

El passat diumenge dia 9 de novembre vam tenir el plaer d’organitzar un curs d’abdominals hipopressius al complex esportiu de les Comes, Igualada.

curs 2Aquest primer curs, es tractava d’una formació interna pels professionals que treballen als programes de dona i esport i gent gran al patronat municipal d’esports d’Igualada. L’objectiu del curs és el donar a conèixer les tècniques i característiques d’aquest mètode novedós. D’aquesta manera, els monitors adquireixen els coneixements necessaris, per poder incorporar aquests exercicis en alguns grups de població.

Els curs va ser imp???????????????????????????????artit per la Silvia González, fisioterapeuta i especialista en gimnàstica hipopressiva. La gimnàstica hipopressiva té molts beneficis per a la salut com per exemple els de tonificar la faixa abdominal, prevenció d’hèrnies, millora de la incontinència urinària o reducció del perímetre de cintura entre d’altres. A més a més, es pot aplicar en molts grups de població segons el programa que es vulgui desenvolupar. En aquest cas, el curs estava dissenyat per fer un programa d’abdominals hipopressives i aplicar-lo en l’ambit de la salut i activitat física, especialment pensat per a dones.

Relacionat amb els hipopressius, cal dir que a partir del proper 9 de gener, començarem a fer classes d’hipopressius dins del programa de dona i esport. En breu ampliarem la informació del programa i els seus horaris.

???????????????????????????????Cal dir també, que després de la bona acceptació d’aquest curs, ja estem treballant per organitzar el següent curs d’abdominals hipopressives orientades a l’activitat física i esportiva.

Jocnet, esportivitza la teva vida!

Publicat per Jocnet gestió esportiva

Esportivitza la teva vida!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: