PASSEJADA A GELIDA

El passat dijous, 20 de novembre, es va iniciar la primera passejada inclosa dins el cicle de passejades per a la gent gran del curs 2014-2015 organitzades per la Diputació de Barcelona. Un grup de 4 municipis (Gelida, Vilanova i la Geltrú, Igualada i Puig-Reig) intercanviaran les seves visites durant aquest curs.

GELIDA CASTELL

La primera sortida i municipi a visitar va ser el de Gelida. La jornada va començar al pavelló Poliesporiu de Gelida i fins arribar a la Font Freda. Allà vam fer lGELIDA GRUP‘esmorzar per recuperar energia i de nou reprendre la caminada cap el mirador de Can Voltà i el Castell de Gelida. Vam gaudir d’una visita guiada al Castell molt interessant. Finalment, ens vam dirigir al Casal Gelidenc per dinar.

La jornada va ser molt enriquidora i els usuaris de l’activitat física per a la gent gran del patronat municipal d’esports d’Igualada que van assistir s’ho van passar d’allò més bé. La següent passejada serà el 28 de gener a Vilanova i la Geltrú.

Publicat per Jocnet gestió esportiva

Esportivitza la teva vida!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: