TORNEM A LA FEINA AMB UN SOMRIURE

S’acaba l’agost i s’apropa el setembre i les diferents activitats esportives. Aquesta setmana comença el 6è torn de l’Esportiueig i la propera setmana es portarà a terme el 7è i darrer torn que donarà per finalitzades les escoles d’estiu d’aquest 2015. D’aquesta manera, els nens començaran l’escola amb una dinàmica esportiva i positiva.

Les vacances són necessàries per carregar les piles i desconnectar de la rutina i la feina. Però el cert és que ja començàvem a trobar a faltar als nens. Tornar a la feina també significa tornar a jugar, a riure i compartir bon moments al costat dels més petits de la família.

jordina sergi manel gabri i muñoz ana hernandez

Tornem a la feina amb un somriure!

Publicat per Jocnet gestió esportiva

Esportivitza la teva vida!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: