PREVENCIÓ SECUNDÀRIA DE LA FRACTURA DE MALUC I D’ALTRES FRACTURES PER FRAGILITAT ÒSSIA

Us fem arribar el manual per a la prevenció secundària de la fractura de maluc i d’altres fractures. Aquest manual forma part del programa europeu d’intercanvi i aprenentatge URBACT II que promou la planificació d’iniciatives locals per afavorir el desenvolupament urbà i sostenible de les ciutats.
foto refractura
Hem tingut el gran plaer de formar part de l’equip de treball del departament d’esports de l’ajuntament d’Igualada i aportar  el nostre granet de sorra al projecte.

El focus temàtic del projecte ha estat la innovació en salut centrada en el ciutadà com a motor de desenvolupament econòmic i social a nivell local. Les vuit ciutats integrants de la xarxa 4D Cities han estat Igualada com a líder, Leeds (Regne Unit), Eindhoven (Holanda), Novara (Itàlia), Jena (Alemanya), Plunge (Lituània), Tartu (Estònia) i Baia Sprie (Romania).

A nivell transnacional i durant el transcurs del projecte, les vuit ciutats han realitzat un treball col·laboratiu entorn a la innovació en salut i han investigat les relacions que s’estableixen entre els quatre agents que interaccionen en aquest àmbit, és a dir, el món empresarial, el mateix sistema de salut, l’esfera del coneixement, així com la involucració dels ciutadans (pacients).

Des de Jocnet, però sobretot a títol personal, vull donar les gràcies al departament d’esports d’Igualada per haver pensat en mi i fer possible la participació al programa. Alhora, vull agrair i felicitar a tots els professionals que ho han fet possible. Com pasa al món de l’esport i fent referència a una frase del gran Michael Jordan, “un jugador pot guanyar un partit, però un equip guanya tornejos”

Adjuntem el futlletó informatiu així com també el manual del document.

refractura femur 2

refractura femur 3

refractura femur 4

Manual per a la prevenció secundària fractura maluc

Javi González Cobacho
Jocnet Gestió Esportiva, S.L

Publicat per Jocnet gestió esportiva

Esportivitza la teva vida!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: