PREVENCIÓ SECUNDÀRIA DE LA FRACTURA DE MALUC I D’ALTRES FRACTURES PER FRAGILITAT ÒSSIA

Us fem arribar el manual per a la prevenció secundària de la fractura de maluc i d’altres fractures. Aquest manual forma part del programa europeu d’intercanvi i aprenentatge URBACT II que promou la planificació d’iniciatives locals per afavorir el desenvolupament urbà i sostenible de les ciutats.
foto refractura
Hem tingut el gran plaer de formar part de l’equip de treball del departament d’esports de l’ajuntament d’Igualada i aportar  el nostre granet de sorra al projecte.

El focus temàtic del projecte ha estat la innovació en salut centrada en el ciutadà com a motor de desenvolupament econòmic i social a nivell local. Les vuit ciutats integrants de la xarxa 4D Cities han estat Igualada com a líder, Leeds (Regne Unit), Eindhoven (Holanda), Novara (Itàlia), Jena (Alemanya), Plunge (Lituània), Tartu (Estònia) i Baia Sprie (Romania).

A nivell transnacional i durant el transcurs del projecte, les vuit ciutats han realitzat un treball col·laboratiu entorn a la innovació en salut i han investigat les relacions que s’estableixen entre els quatre agents que interaccionen en aquest àmbit, és a dir, el món empresarial, el mateix sistema de salut, l’esfera del coneixement, així com la involucració dels ciutadans (pacients).

Des de Jocnet, però sobretot a títol personal, vull donar les gràcies al departament d’esports d’Igualada per haver pensat en mi i fer possible la participació al programa. Alhora, vull agrair i felicitar a tots els professionals que ho han fet possible. Com pasa al món de l’esport i fent referència a una frase del gran Michael Jordan, “un jugador pot guanyar un partit, però un equip guanya tornejos”

Adjuntem el futlletó informatiu així com també el manual del document.

refractura femur 2

refractura femur 3

refractura femur 4

Manual per a la prevenció secundària fractura maluc

Javi González Cobacho
Jocnet Gestió Esportiva, S.L

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: