ARRIBA UNA NOVA EDICIÓ DE LA DUETRAIL

Tot a punt per la III DUETRAIL que tindrà lloc el dia 9 d’octubre a Vilanova del Camí dins el marc de l’Anoia Race Tour que també aterra a Vilanova. La cursa manté el seu format de cursa popular de muntanya per parelles i sobretot la vessant solidària.

portada-cames

QUILÒMETRES PER SOMRIURES
Com no podia ser de cap altra manera, la cursa vol mantenir el seu esperit solidàri i enguany ens hem sumat a la campanya promoguda per Euro Taller i la fundació Theodora. Volem transformar els quilòmetres recorreguts a la cursa per somriures de nens ingressats en centres hospitalaris.

portada somriures

Perquè el somriure és terapèutic: alleuja el patiment dels més petits i dels seus pares durant l’estada a l’hospital. És per aquest motiu que traduirem els quilomètres de la cursa i el vostre esforç en visites dels Doctors somriures de la Fundació Theodora.

Qui són els doctors somriures de la Fundació Theodora?
Són artistes professionals de diversos àmbits (pallassos, magcs, contacontes, músics, actors…) que adapten els seus coneixements artístics al treball als hospitals. L’objectiu és el de fer una estada més humana. La presència d’aquests doctors tan especials fa que canvii l’atmòsfera de l’hospital.

Els doctors somriures no són metges, no realitzen taràpia, però la seva feina té un efecte terapèutic.

Si t’agrada córrer, el medi natural i ets un esportista solidari, la Duetrail és una bona excusa per aportar el teu granet de sorra.

Més informació de la cursa a; http://www.duetrail.com

 

L’Anoia Race Tour combinarà oci, esport i natura al Parc Fluvial

Publicat per Jocnet gestió esportiva

Esportivitza la teva vida!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: