FINALITZEN LES ESCOLES D’ESTIU

Després de 5 setmanes carregades d’activitats, arriba el mes d’agost i també uns dies de pausa. Un any més hem tingut el plaer de col·laborar a L’Esportiueig (Servei d’esports d’Igualada), l’Esportiguay (servei d’esports de Vilanova del Camí) i l’Escai (Club atlètic Igualada).

La valoració general és molt positiva. Hem donat servei a una mitjana de 750 nois i noies per setmana, d’edats compreses entre 4 i 14 anys. L’esport i l’activitat física ha sigut el denominador comú a totes les escoles. No obstant això, enguany també han pres especial importància els “convidats” i el tutorials esportius. Hem tingut el plaer de comptar amb alguns dels millors tècnics i esportistes de la comarca com per exemple la Laura Orgué o l’Albert Moreno.

Des de Jocnet volem donar les gràcies a tot l’equip de treball però especialment als 65 monitors/es i coordinadors per la gran professionalitat, dedicació i implicació. Sense vosaltres tot això haguès estat impossible. No només heu fet jugar als nens, sinó que també sabeu transmetre valors positius com el respecte, la cooperació o la capacitat de sacrifici. Estem convençuts, que tots els nens que han assistit a les diferents escoles d’estiu s’emporten cap a casa quelcom més que un bon record.

MONITORS 2

Ara toca descansar, carregar les piles i tornar amb més energia que mai per seguir gaudint de l’activitat física i l’esport com el primer dia

Bones vacances d’estiu!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: