FINALITZEN LES ESCOLES D’ESTIU

Després de 5 setmanes carregades d’activitats, arriba el mes d’agost i també uns dies de pausa. Un any més hem tingut el plaer de col·laborar a L’Esportiueig (Servei d’esports d’Igualada), l’Esportiguay (servei d’esports de Vilanova del Camí) i l’Escai (Club atlètic Igualada).

La valoració general és molt positiva. Hem donat servei a una mitjana de 750 nois i noies per setmana, d’edats compreses entre 4 i 14 anys. L’esport i l’activitat física ha sigut el denominador comú a totes les escoles. No obstant això, enguany també han pres especial importància els “convidats” i el tutorials esportius. Hem tingut el plaer de comptar amb alguns dels millors tècnics i esportistes de la comarca com per exemple la Laura Orgué o l’Albert Moreno.

Des de Jocnet volem donar les gràcies a tot l’equip de treball però especialment als 65 monitors/es i coordinadors per la gran professionalitat, dedicació i implicació. Sense vosaltres tot això haguès estat impossible. No només heu fet jugar als nens, sinó que també sabeu transmetre valors positius com el respecte, la cooperació o la capacitat de sacrifici. Estem convençuts, que tots els nens que han assistit a les diferents escoles d’estiu s’emporten cap a casa quelcom més que un bon record.

MONITORS 2

Ara toca descansar, carregar les piles i tornar amb més energia que mai per seguir gaudint de l’activitat física i l’esport com el primer dia

Bones vacances d’estiu!

Publicat per Jocnet gestió esportiva

Esportivitza la teva vida!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: