ENGEGUEM LES PASSEJADES I SORTIDES AMB ELS GRUPS DE GENT GRAN

El passat dimarts, 29 de novembre, es va iniciar la primera passejada del grup d’activitat física i gent gran del servei d’esports d’Igualada. Aquesta passejada  està inclosa dins el cicle de passejades per a la gent gran del curs 2016-2017 organitzades per la Diputació de Barcelona. Un grup format per 4 municipis (Sant Celoni, El Prat de Llobregat, Santpedor i Igualada) que intercanviaran les seves visites durant aquest curs. El primer municipi a visitar va ser Sant Celoni. Es va esmorzar al pavelló Municipal d’Esports 11 de setembre per després començar la passejada a la població de Campins. Es va pujar fins l’ermita de Sant Guillem en la qual van trobar la creu de Sant Guillem que es troba dins la ruta del modernisme català. Durant gran part del trajecte es va gaudir de grans paisatges sobre el Montseny i el Montnegre. Després d’una caminada de 9km. tots junts van dinar al pavelló.

passejada-2El dimecres dia 30 de novembre, va ser el torn del grup d’activitat física i gent gran del servei d’esports de Vilanova del Camí. Vam assistir a Sant Joan de Mediona en un grup on hi participen a banda de Sant Joan de Mediona, Sitges i Caldes de Malavella. La passejada va transcórrer segons el previst, destaquem la visita al castell de Sant Joan Mediona i el tradicional dinar conjunt a dins del pavelló de Mediona.
Al marge del cicle de passejades de la Diputació de Barcelona, el passat dimecres, dos autocars sortien des d’Igualada fins a Caldea (Andorra). Aquesta sortida s’ha convertit en tradicional ja que fa més de 10 anys que es porta a terme ininterrompudament.

passejada-1

Després de les festes de Nadal reprendrem de nou les passejades i sortides dels respectius grups. El cert és que aquests grups de la tercera edat tenen tanta o més energia que alguns adolescents. L’activitat física els manté en forma i amb un esperit jove.

Publicat per Jocnet gestió esportiva

Esportivitza la teva vida!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: