Perquè les imatges valen més que mil paraules

Queden pocs dies per deixar enrere un any 2016 que ha sigut molt intens per la quantitat d’activitats físiques i esportives, però sobretot molt gratificant pel fet de poder treballar amb tantes i tantes persones. Podríem dir que la nostra debilitat són els nens. La innocència, energia  i ganes d’aprendre coses constantment dels nens, ens aporta aire pur cada dia. Creiem que sense aquesta energia ens resultaria del tot impossible tirar endavant.

A banda de les activitats infantils, aquest 2016, també ens ha permès ampliar els nostres serveis en l’àmbit de la salut,  l’activitat física  tant amb adults com amb gent gran. Fins i tot ens ha obert les “fronteres” per treballar en altres ciutats.

Volem acomiadar l’any, donant les gràcies a tots els nostres clients i usuaris per dipositar la seva confiança en nosaltres. Només us podem dir que seguirem treballant de valent per continuar millorant el proper 2017. I a més a més, sabem que millorarem ja que comptem amb el millor equip tècnic i humà possible. Comptem amb un equip de grans professionals en diferents esports i àmbits que sabem que s’entreguen a diari donant el millor d’ells. Moltes gràcies per la professionalitat dels monitors i monitores que formen, o han format part, de Jocnet; o han format part en alguna activitat per la vostra professionalitat; sense vosaltres seria del tot impossible.

I com se sol dir, com que una imatge val més que mil paraules,  hem fet una selecció d’algunes imatges d’activitats portades a terme per acomiadar l’any.

imatge-mil-paraules-retallada

 Bones festes a tothom i bona entrada d’any 2017!

Publicat per Jocnet gestió esportiva

Esportivitza la teva vida!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: