ENGEGUEM LES XERRADES DE NUTRICIÓ A MONTBUI

El passat dijous vam engegar, un any més, el taller de nutrició i esporta a l’IES Montbui. Per quart any consecutiu, parlarem amb els diferents grups de 2on d’ESO de temes tan importants com la correcta alimentació, com afecta aquesta a la practica esportiva i de temes com el dopatge.

Tot i que des d’algunes àrees ja es tracta el tema de la correcta nutrició a les escoles, creiem que és important parlar també d’alguns aspectes a tenir en compte quan es fa esport en edat escolar. Més encara, tenint en compte l’increment de practicants en aquestes edats.

alimentacioPer una altra banda, hem detectat com cada vegada hi ha més informació i/o desinformació a través de xarxes socials i webs especialitzades envers el tema de l’alimentació. En moltes ocasions, la informació que es dona no només no és correcta sinó que a més es fomenta el consum d’alguns productes i a seguir algunes pautes nutricionals i dietes poc recomanades i saludables.

Hi ha una relació molt estreta entre el que mengem i l’estat de salut física i mental que tenim. I aquesta relació és encara més rellevant quan parlem d’esportistes. Per aquest motiu, és molt important que els joves esportistes agafin consciencia i bons hàbits. D’aquesta manera, segur que integraran aquests hàbits o rutines al llarg de la seva vida.

stop-dopping

Per nosaltres és un gran plaer poder compartir experiències amb els nois/es de la ESO, ja que sempre ens enriquim mútuament. A banda de ser gratificant, és molt interessant poder conversar i escoltar les inquietuds dels adolescents.

Jocnet Gestió Esportiva, S.L

Publicat per Jocnet gestió esportiva

Esportivitza la teva vida!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: