JOCNET GESTIONARÀ ELS SERVEIS ESPORTIUS I DE SOCORRISME DE MARTORELL

Comencem la setmana de la millor manera possible, per una banda coincidint amb la Diada de Sant Jordi que és molt especial per tots els catalans i per una altra banda amb una bona notícia per a nosaltres. Els propers anys realitzarem diversos serveis esportius al centre integral esportiu de Martorell així com també gestionarem el servei de socorrisme de la piscina  d’aquest municipi.

Encara no fa ni 5 anys que vam començar amb el  projecte Jocnet esportivitza la teva vida i en aquest curt període de temps hem aconseguit fer-nos un petit lloc en aquest món, però sobretot hem aconseguit sentir-nos molt orgullosos  d’arribar cada vegada a més llocs i de que cada vegada siguin més els municipis que dipositen la seva confiança en nosaltres.

Tenim la mateixa il·lusió i ganes d’oferir els nostres serveis que el primer dia ja que aquesta es veu reforçada amb la confiança dipositada pels nostres usuaris i per les administracions que han apostat, aposten i apostaran per nosaltres.

Aquest pas endavant només és possible fer-ho gràcies al gran equip de treball i de professionals que tenim a l’empresa. Ells són els nostre millor actiu i només amb grans professionals et pots convertir en una empresa reconeguda i amb solvència. És per aquest motiu que una vegada més volem agrair a tots els treballadors que s’aixequen cada dia donant el millor d’ells i contribuint a esportivitzar les vides de les persones ja que estem convençuts que milloren la seva qualitat de vida.

Us desitgem una bona Diada de Sant Jordi.

Publicat per Jocnet gestió esportiva

Esportivitza la teva vida!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: