Suport tècnic a la Mitja marató i 10 Km ciutat d’Igualada


El passat diumenge vam donar suport organitzatiu a la 36à edició de la Mitja Marató de l’Anoia i dels 10 Km ciutat d’Igualada. És tot un plaer col·laborar amb una entitat de referència com el Club Atlètic Igualada per ajudar-los a tirar endavant projectes i esdeveniments d’aquest tipus.

Malgrat la pluja que ens va acompanyar durant tot el matí i que va fer molt més dura la cursa per tots els corredors/es, aquesta va transcórrer amb normalitat i es va poder desenvolupar sense majors problemes.

Com no pot ser de cap altra manera felicitar a tots els corredors i als guanyadors pel gran esforç però també volem  agrair especialment a totes les persones que van col·laborar a la cursa als diferents punts de control ubicats als termes municipals d’Igualada i Santa Margarida de Montbui així com també als professionals de la policia municipal i protecció civil per estar al nostre costat en tot moment.

Alhora, donem les gràcies per la paciència que van tenir els veïns d’aquests municipis i demanem disculpes per les molèsties ocasionades  pels petits talls de trànsit durant el pas dels corredors.

Al següent enllaç podeu veure la crònica de la cursa i tots els resultats;
Crònica i resultats

Jocnet Gestió Esportiva, SL

Publicat per Jocnet gestió esportiva

Esportivitza la teva vida!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: