FINALITZEN LES ESCOLES I CASALS D’ESTIU

Finalitzem un mes de juliol carregat d’activitats infantils i escoles d’estiu. Enguany hem tingut el plaer de participar a 4 activitats diferents; Esportiueig (servei esports Igualada), ESCAI (Club atlètic Igualada), Campus de bàsquet i casal de Bellvei (Ajuntament de Bellvei) i al camp de treball del departament de juventut d’Igualada.

 

Durant la darrera setmana es van realitzar moltes activitats variades amb inflables, holy colors, gimcanes i diferents sortides i excursions. Han sigut 5 setmanes molt intenses i divertides  però també molt esgotadores per l’equip de monitors/es que com sempre han estat a peu de canó.

Com sempre un cop finalitzen les activitats cal analitzar-les i fer una valoració per tal de seguir millorant i corregir errors. Per aquest motiu ens agrada molt compartir amb els nostres treballadors i amb els usuaris les experiències i impressions ja que entre tots és molt més fàcil poder fer una valoració més global i real de l’activitat.

Des de Jocnet volem donar les gràcies a tot l’equip de treball però especialment als més de 50 monitors/es i coordinadors per la gran professionalitat, dedicació i implicació. Sense vosaltres tot això hagués estat impossible. No només heu fet jugar als nens, sinó que també sabeu transmetre valors positius com el respecte, la cooperació o la capacitat de sacrifici. Estem convençuts, que tots els nens que han assistit a les diferents escoles d’estiu s’emporten cap a casa quelcom més que un bon record.

Ara toca descansar, carregar les piles i tornar amb més energia que mai per seguir gaudint de l’activitat física i l’esport. I com no, us hi esperem al setembre amb el 6è i 7è torn de l’Esportiueig per finalitzar l’estiu de forma divertida.

Bones vacances d’estiu!

Publicat per Jocnet gestió esportiva

Esportivitza la teva vida!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: