TALLERS DE NUTRICIÓ I DOPATGE A L’IES MONTBUI

El passat dimecres vam impartir uns tallers on forma de xerrada enver la nutrició esportiva i també el dopatge. Aquestes van tenir lloc a l’IES Montbui amb els diferents grups de 2on d’ESO. Es van tractar temes tan importants com la correcta alimentació, com afecta aquesta a la practica esportiva i de què és el dopatge, quins interessos hi ha al darrera i perquè no només no s’acaba amb ell sinó que va a més.

Tot i que des d’algunes àrees ja es tracta el tema de la correcta nutrició a les escoles, creiem que és important parlar també d’alguns aspectes a tenir en compte quan es fa esport en edat escolar. Més encara, tenint en compte l’increment de practicants en aquestes edats.

stop-dopping

Per una altra banda, hem detectat com cada vegada hi ha més informació i/o desinformació a través de xarxes socials i webs especialitzades envers el tema de l’alimentació. En moltes ocasions, la informació que es dona no només no és correcta sinó que a més es fomenta el consum d’alguns productes i a seguir algunes pautes nutricionals i dietes poc recomanades i saludables.

Hi ha una relació molt estreta entre el que mengem i l’estat de salut física i mental que tenim. I aquesta relació és encara més rellevant quan parlem d’esportistes. Per aquest motiu, és molt important que els joves esportistes agafin consciencia i bons hàbits. D’aquesta manera, segur que integraran aquests hàbits o rutines al llarg de la seva vida.

Per nosaltres és un gran plaer poder compartir experiències amb els nois/es de la ESO, ja que sempre ens enriquim mútuament. A banda de ser gratificant, és molt interessant poder conversar i escoltar les inquietuds dels adolescents.

Jocnet Gestió Esportiva, S.L

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: