JOCNET PATROCINADOR DEL CLUB ATLÈTIC IGUALADA

Des de Jocnet creiem que és important donar suport a les entitats esportives per la gran tasca social que fan i per la promoció de l’esport. La gran majoria de clubs són amateurs i treballen de valent fomentant i promocionant els seu esport i donant la oportunitat a molts joves de formar-se com a esportives i també com a persones.
Una de les principals activitats de Jocnet és la de col·laborar amb els clubs ja que creiem que podem aportar el nostre granet de sorra per millorar el funcionament i contribuir en la professionalització d’aquestes entitats.
No obstant això, en aquesta ocasió el que volem comunicar i anunciar és que  serem els patrocinadors oficials de l’escola esportiva del Club Atlètic Igualada durant les properes dues temporades 2018-2019 i 2019-2020.
És tot un honor i ens fa molta il·lusió poder col·laborar amb el CAI i sobretot amb l’escola esportiva ja que aquesta  és sense cap mena de dubte, una de les millors de Catalunya. A la temporada passada es van assolir més de 170 medalles entre Campionats de Catalunya i d’Espanya.

Estem convençuts que les properes temporades seguiran carregades d’èxits i de bons resultats i esperem que la nostra col·laboració també contribueixi a fer-ho possible.

Jocnet Gestió Esportiva.

Publicat per Jocnet gestió esportiva

Esportivitza la teva vida!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: