ARRIBA UNA NOVA EDICIÓ DE L’ESCAI

PRESENTACIÓ
S’acosten les vacances d’estiu en un any atípic marcat pel COVID 19 i per les incerteses envers el desenvolupament del nostre dia a dia. A poc a poc es van reprenent les activitats, en un any on els més petits no han pogut gaudir com es mereixen del joc i la diversió pel confinament. Per aquest motiu, volem programar un ESCAI especialment dedicat als més petits, perquè s’ho mereixen.
Aquesta activitat seguirà amb les directrius de les autoritats sanitàries i per tant aplicarem les mesures preventives i higièniques que haguem de prendre per fer que el casal sigui divertit però també segur.
L’ESCAI continuarà sent un casal esportiu amb activitats pròpies del lleure, sobretot pels més petits. La base de l’activitat segueix sent la mateixa, tot i que algunes activitats, dinàmiques i composició dels grups s’adaptaran a aquestes directius de salut.
Sempre hem destacat l’estadi atlètic i el seu entorn natural, el Parc de Puigcornet, però en aquest moment més que mai, destaquem aquest espai a l’aire lliure com l’ideal per dur a terme activitats amb mesures preventives.

Igualment disposarem dels espais de la sala polivalent i el nou mòdul cobert. Aquest servirà per protegir als més petits els dies de més calor o pluja.

NOTA IMPORTANT
La organització es reservarà el dret de suspendre l’activitat si en algun moment les autoritats sanitàries desaconsellen iniciar o continuar amb l’activitat.

A QUI VA DIRIGIT?
A tots els nens i nenes des de P4 i fins a 2on de la ESO

LA NOSTRA FILOSOFIA
Volem que tots els nens i nenes que assisteixin a aquestes estades, gaudeixin de les activitats físiques, esportives i de lleure, però sense oblidar-nos de la vessant més pedagògica i educativa.
Per aquest motiu, l’escola està dirigida per professionals de l’àmbit educatiu i esportiu; els quals han dissenyat les activitats per treballar els valors positius que es deriven de la pràctica física. Valors com: la cooperació, el respecte o l’acceptació de les normes, seran aspectes inherents a les activitats que es portin a terme.

HORARIS
– Inici el dia 29 de juny i finalització el 31 de juliol.
– L’horari de l’activitat és de dilluns a divendres i de 9 a 13h.

QUÈ FEM A L’ESCAI?
Us deixem aquest vídeo perquè us feu una idea d’algunes de les activitats que es realitzen.

PROGRAMACIÓ PER SETMANES
En breu podreu accedir al programa

REUNIÓ INFORMATIVA
El dia 5 de juny, tindrà lloc la reunió informativa, enguany la reunió es farà per videoconferència a les 19h. Ja s’anunciarà la plataforma o el lloc on poder connectar-se per assistir a la reunió.

PREUS ESCAI
– Tarifa individual 43€ /setmana.
– Tarifa familiar: 2 o més germans 40€ /setmana.

INCRIPCIONS

 

ORGANITZA                                                             

           COL·LABORA                                                                               AMB EL SUPORT DE


Publicat per Jocnet gestió esportiva

Esportivitza la teva vida!

Deixa un comentari