PUGEM LA PERSIANA…

Són temps difícils per molts  sectors, per diferents col·lectius i per moltes persones i famílies senceres que han patit la perdua d’éssers estimats en les darreres setmanes.

També són moments complicats per a petites empreses com la nostra. És difícil assimilar que pràcticament d’un dia per l’altre et veus obligat literalment a aturar l’activitat, suspendre contractes, tramitació de ERTES i si a baixar la persiana. Per sort, sembla que amb la desescalada i amb l’avançament de les fases,  una petita part de l’activitat la podem tornar a reprendre i això significa per fi poder tornar a pujar la persiana.

Han sigut i són moments difícils ja que cal prendre mesures complicades, en ocasions dràstiques i malauradament moltes de les decisions són forçades pel context actual, per aquest COVID 19 i per la relació contractual amb tercers. Així que haver de prendre decisions laborals difícils i que no depenen d’un mateix és quelcom complicat de gestionar i de pair. El nostre servei és amb persones i la nostra empresa la formen persones. Durant aquests anys hem anat incorporat a professionals a l’empresa i ens hem sentit molt orgullosos de fer-ho. El nostre principal actiu són els nostres treballadors i va ser molt difícil haver de comunicar que durant un temps indefinit no podrem treballar.

Després de moltes setmanes i amb aquests rajos de sol i d’esperança estiuenca en forma d’activitats d’estiu, avui hem tornat a pujar la persiana. Haig de reconèixer que m’he sentit més emocionat que el dia de la inauguració. Una emoció molt controlada perquè el context encara és molt complicat i perquè la incertesa econòmica no dona per celebrar amb massa eufòria res.

No obstant això, la satisfacció i també la il·lusió per pujar la persiana té una càrrega emocional molt forta, molt significant. Ens movem principalment al sector esportiu i ara més que mai és moment per recordar els nostres valors; sacrifici, superació, treball en equip, perseverança, equilibri i també resiliència. Ara més que mai hem de posar-los en valor perquè ara més que mai necessitarem de tots ells per continuar el camí que vam començar ara fa 5 anys.

Volem agrair en primer lloc a tots els nostres treballadors per ser pacients i fer-nos costat en aquests moments difícils. Volem també agrair a totes les persones, empreses i administracions que han valorat la nostra feina i continuaran apostant per nosaltres en un futur ja que sense aquesta confiança ens seria del tot impossible.

No sabem que ens depara el futur ni que passarà demà, no sabem si serà una nova realitat. Però si sabem, que seguirem treballant i lluitant com el primer dia per continuar el nostre camí.

Avui estem molt contents perquè hem tornat a pujar la persiana.

Publicat per Jocnet gestió esportiva

Esportivitza la teva vida!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: