TORNEM “AL COLE” AMB MÉS ESPORT, ACTIVITAT FÍSICA I OCI QUE MAI

Com els més petits, nosaltres al setembre també fem la tornada “al cole”. Després d’uns dies de descans, tornem amb les piles ben carregades per afrontar una nova temporada amb moltes activitats i com no, il·lusions renovades i també nous projectes.

L’inici de temporada es presenta d’una manera similar a com va acabar el curs. Seguim tenint el COVID 19 molt present i això fa que hi hagi algunes incerteses envers com s’aniran desenvolupant les diferents activitats i com afecta als diversos sectors econòmics.

Des del nostre punt de vista, cal prioritzar la salut però això no necessàriament ha de ser sinònim de suspendre activitats. Tot el contrari, les persones ara més que mai necessitem poder realitzar activitats esportives, activitat física i gaudir de l’oci. Aquestes activitats estan relacionades amb la salut així que cal fomentar-les i posar-les ara més que mai en valor. No obstant, com dèiem a l’inici del text, cal tenir present aquest virus i per tant és important que les activitats es facin amb mesures de prevenció i higiene.

Des de Jocnet, hem comunicat a totes les administracions i centres municipals amb els que treballem la nostra intenció de fer totes les activitats, adaptant-les i atenent a les mesures de seguretat pertinents. Aquesta situació malauradament no durarà 4 dies més, per tant cal que ens reeduquem i “acostumem” a totes aquestes mesures (desinfecció, neteja, distanciament social…).

Així doncs, prenem mesures, siguem responsables, fem les coses de la millor manera possible però tornen “al cole”, als gimnasos, als centres cívics, als clubs esportius…

El sector esportiu i de l’activitat física és molt important i creiem que ha de tenir un paper rellevant pels beneficis que aporta a la societat.

Apostem per seguir  esportivitzant les nostres vides!

Publicat per Jocnet gestió esportiva

Esportivitza la teva vida!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: