FORMACIÓ BONIFICADA

En qualsevol organització és molt important la formació dels equip de treball per poder estar al dia, actualitzats i ser competitius. Totes les empreses disposen d’un crèdit per poder realitzar formacions de forma bonificada.

Des de Jocnet animem a les empreses i entitats a aprofitar el crèdit disponible per fer formacions als seus treballadors. El crèdit caduca el dia 31 de desembre del 2020, per tant recomanem programar la formació abans de que acabi l’any per no perdre aquesta oportunitat. Diposem d’un catàleg de formacions (https://jocnet.info/formacio/cataleg-de-cursos-2/) i també preparem formacions a mida, segons les necessitats de l’empresa, ens encarreguem de gestionar el crèdit de manera que no us hagueu de preocupar de res.

Contacta’ns i t’ho expliquem sense compromís!

jocnet@jocnet.info / 633592040

Publicat per Jocnet gestió esportiva

Esportivitza la teva vida!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: