JUGUEM COM NENS!

Recordem perfectament com ara fa un any que ens confinaven a casa i ens veiem obligats a adaptar les nostres vides a la situació de la Pandèmia que encara és més que present i ho seguirà sent durant molt de temps.

Per sort un any després podem gaudir d’una primavera diferent, amb activitats i casals esportius. Actualment participem i donem suport a la Primavera Esportiva (Ajuntament d’Igualada), a l’ESCAI primavera (Club Atlètic Igualada) i el Casal de BTT i Trail (Escoles Esportives, 2Rodes i UEC Anoia). Les vacances escolars són més vacances amb aquestes activitats divertides.

Com dèiem el Covid-19 és molt present i per tant cal no abaixar la guàrdia i mantenir les mesures de prevenció i higiene. No obstant això, hem de dir que, una vegada més, els més petits ens donen una lliçó de com cal viure el present de forma intensa, divertida i com s’adapten a les situacions millor que els adults. Els nens i nenes no pensen en mascaretes i gels hidroalcohòlics. Els nens i nenes pensen en quins jocs tenen preparats els monitors/es i si els seus amics i amigues vindran també al casal.
Veure jugar a nens i nenes és la millor teràpia contra el pessimisme. Veure com juguen i com riuen et carrega les piles d’energia positiva.

Així que ens estem plantejant seriosament organitzar casals per adults. Els adults necessitem jugar i riure més. Els problemes, les dificultats i el dia a dia no canviarà. Però segurament els podrem afrontar amb més optimisme i energia.

Jo de gran vull ser com un nen.


Publicat per Jocnet gestió esportiva

Esportivitza la teva vida!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: