INICIEM ACTVITATS A VIC

Comencem la setmana amb l’alegria d’anunciar que engeguem activitats a la comarca d’Osona. A diferents espais i instal·lacions realitzarem el monitoratge i la coordinació d’activitats per a la gent gran.

Són més de 300 persones, les usuàries d’aquest servei. Des de l’Ajuntament de Vic aposten clarament per la salut i l’esport en aquest grup de població. Està més que demostrat que no hi ha res millor per tenir una bona qualitat de vida que mantenir-se actius física i mentalment.

Jocnet Gestió Esportiva.

Publicat per Jocnet gestió esportiva

Esportivitza la teva vida!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: