Javi Paniello i Sheila Avilés, els més ràpids dels 10 Km en la 26a Cursa Popular | VÍDEO i FOTOS

26a-CURSA-POPULAR-VILANOVA-DEL-CAMI-43-1218

El passat diumenge dia 13 de Març vam tenir el plaer de col·laborar i donar suport organitzatiu  a la 26a edició de la Cursa Popular de Vilanova del Camí.

Malgrat la inseguretat climatològica, el temps va acabar donant la treva justa i molts participants en van mantenir fidels a la cita. En total 425 persones van participar en la vint-i-sisena edició de la Cursa Popular, gairebé 300 en les diferents proves atlètiques, més d’un centenar de caminaires i una quarantena a la cursa infantil.

Xifres de participació considerables, destaquen des d’Esports Vilanova, tenint en compte les pluges.

Al punt de les 10:30 es va donar el tret de sortida de les curses de 4,5 i de 10 km i seguidament, i en direcció contrària el tret de sortida, es va iniciar la segona edició de la caminada popular, de 5,5 km, que també va ser molt participada.

L’atleta Javi Paniello, CA Olesa de Montserrat, va ser el més ràpid dels 10 km, la prova reina, amb un crono de 35’36”, seguit de Joan Carles Prats, Independent, (37’37”) i de Joan Rosich, UEC Anoia, (37’44”)

En fèmines, la campiona absoluta va ser l’atleta montbuienca Sheila Avilés, de l’Adidas-Terrex, actual campiona del món de curses de muntanya. Va aturar el crono amb un temps de 39’38”. La van seguir Francina González, CAI Triatló, amb 42’14” i Jackeline Gómez, del Baix Montseny, amb un crono de 42’40”

En la prova urbana la dels 4,5 km, el més ràpid va ser Víctor Muntaner, de l’UEC Anoia Popular, amb un crono de 15’12”, seguit de l’Arnau Monzonís, del Gas per Satanàs amb 15’ 23” i de Gerard Surio, del Club Atlètic Igualada Petromiralles, amb 15’ 24”.

En categoria femenina la campiona de la prova va ser la jove atleta Carla Bisbal, del Club Atlètic Igualada Petromiralle, amb un temps de 17’22”, seguida de Georgina Martinez, del Transtriatló, amb 18’17” i Lua Altarriba, Independent, amb 20’02”

CLASSIFICACIONS

GALERIA FOTOGRAFICA

Publicat per Jocnet gestió esportiva

Esportivitza la teva vida!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: