2n ANIVERSARI DE LA INAUGURACIÓ DE LES NOSTRES OFICINES I CENTRE DE FORMACIÓ

Tot just ara fa dos anys que vam inaugurar les oficines i centre de formació al Carrer Comarca número 49 d’Igualada. En aquests dos anys hem pogut donar continuïtat als projectes que ja teníem engegats i també iniciar d’altres com els del centre de formació i servei d’Assessoria i gestoria esportiva. Tot plegat, ens ha permès consolidar-nos en l’àmbit comarcal com una empresa de gestió esportiva que ofereix un servei integral.

En l’actualitat, ens trobem en un moment difícil i de moltes incerteses, provocades per la Pandèmia i les mesures restrictives que afecten el nostre sector. No obstant això, seguim amb la mateixa il·lusió i energia del primer dia per continuar treballant de valent i aportant el nostre granet de sorra en la prestació de serveis d’activitat física, esport i salut.
Creiem que en aquest moment més que mai, les persones necessiten poder dur a terme activitats físiques de salut i esportives pel seu benestar tant físic com mental. Tenim molt clar que no formem part d’un sector econòmic més, som un sector essencial, les dades i estadístiques així ho corroboren i continuarem fent pedagogia perquè les administracions ho entenguin de la mateixa manera.

Esperem que pel proper aniversari puguem parlar només de bones notícies i d’activitats i serveis esportius sense mesures restrictives. En qualsevol cas, avui estem de celebració i volem agrair a totes les nostres treballadores i treballadors el seu esforç i la seva dedicació per caminar al nostre costat.

Seguirem esportivitzant la vida de moltes persones!

Jocnet Gestió Esportiva.

Publicat per Jocnet gestió esportiva

Esportivitza la teva vida!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: